Cafeetje Heeeurlijk
Advertorial Feest

Roze Vrijdag: Proud, out en een beetje Fout

Proud, out en een beetje Fout: dat is het thema van de komende Roze Vrijdag. Een heerlijk feestje op vrijdag 31 maart in Cafeetje Heeeurlijk. Met alles erop en eraan, uiteraard, zoals je van Lizette Oudijk gewend bent. Zelfs met een Roze Bingo verzorgd door de Heeeurlijkste gastvrouwen Gloria en Patsy Prosac.

horeca cafeetje heeeurlijk roze vrijdag.jpg

Oergezellige bruine kroeg

Op zijn ZoGouds uitgaan is een avondje doorbrengen in een oergezellige bruine kroeg in Gouda. Kom naar Cafeetje Heeeurlijk in het centrum van Gouda! In dit bruine café komt de Nederlandstalige muziek je bij binnenkomst tegemoet. Het bier staat al koud en Andre Hazes staat aan!

horeca cafeetje heeeurlijk lizette en heren.jpg

Huiskamertje

Het café in de Wijdstraat 2 is als een Hollands huiskamertje, waar iedereen naar binnen durft te lopen. Of je nou jong of oud bent, dat maakt echt niet uit. In het weekend is er bij regelmaat livemuziek, dat is zó gezellig.

Gastvrouw Lizette is zelf ook altijd in het café te vinden. "Het is hier heeeurlijk om met mensen te kletsen, en te genieten van gezelligheid. Als gastvrouw doe ik er alles aan om u een leuke tijd te bieden.”


Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 12:05

Verkeershinder bij aanleg schoolzone Plaswijckweg

In de omgeving van de Plaswijckweg en de Ridder van Catsweg zijn verschillende basisscholen. Deze drukke straten zorgen voor onveilige verkeerssituaties. Daarom verandert de gemeente Gouda de inrichting van de Plaswijckweg en de Ridder van Catsweg ter hoogte van de scholen. Dat brengt de nodige verkeershinder met zich mee.

Kunst en Cultuur vandaag 11:00

Gelukkig hebben we de plaatjes nog

Gelukkig hebben we de plaatjes nog, zo schrijft Maaike Hoonhout op social media. Het is bijna 9 jaar geleden dat we op feestelijke wijze de #Welkomstmuur verwelkomden in ons Goudse stadsgezicht. 'Negen jaar alweer?' hoor ik jullie denken. Ja, echt waar.

Mijn plek in Gouda vandaag 10:00

Mijn Plek in Gouda

'Mijn plek in Gouda' is een rubriek van ZoGouds naar het idee en in samen- en wisselwerking met de Goudse fotograaf/projectmaker Hermen Buurman. Fotograaf en filmer Buurman is al even bezig met de reeks beelden van inwoners die gefotografeerd zijn op 'Mijn plek in Gouda'. ZoGouds brengt vandaag in tekst en beeld Mijn plek in Gouda van Julie Middelkoop.

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 09:00

Wonen met zorg en gedeelde interesses

Domus Magnus doet er alles aan om haar bewoners in het Sint Jozefpaviljoen de gemoedelijkheid van thuis te laten voelen. "Zorg en Welzijn stemmen we af op de behoeften van bewoners. We verdiepen ons in hun interesses en behoeftes en betrekken ze in de welzijnsactiviteiten die we organiseren", aldus Esther Visser van Domus Magnus.

Advertorial Theater gisteren 20:00

Te zien in schouwburg: Second Life, reality-check op dubbellevens

De voorstelling Second Life van choreograaf Jasper van Luijk staat op donderdag 13 april in De Goudse Schouwburg. Second Life is een indringend liefdesduet, geïnspireerd op de beroemde choreografie Live (1979) van Hans van Manen.