Parole, Pieter van Vliet
Advertorial Werken

Ruimbaan Uitzendbureau omgedoopt tot Trixxo Jobs

De groene loper in de clubkleuren van Trixxo Jobs was er voor uitgelegd om relaties, klanten en uitzendkrachten te ontvangen. Onder het genot van een hapje en een drankje werd Ruimbaan Uitzendbureau maandagavond feestelijk omgedoopt tot Trixxo Jobs. 

Ruimbaan Uitzendbureau gaat vanaf vandaag derhalve verder onder de naam Trixxo Jobs. "Dit biedt voor wervende of werkzoekende meer opties, omdat we samenwerken met meer bedrijven en meer kandidaten in ons systeem hebben", zo verklaart Francoise Weurman, vestigingsmanager van Trixxo Gouda (op de onderste foto in het midden).

Ruimbaan Uitzendbureau werd overgenomen door het Belgische Trixxo. Marieke Kreuzen, directeur van Ruimbaan Uitzendbureau, verkocht na meer dan 30 jaar haar Ruimbaan aan een Belgische uitzender.  De afgelopen tijd is de naamsverandering doorgevoerd. Maandag was de feestelijke lancering van Trixxo jobs en de nieuwe uitstraling en uitingen.  

"Ruimbaan is de perfecte aanvulling in de ambitieuze groeistrategie van Trixxo, op meerdere gebieden", aldus Marieke Kreuzen. Zo is de geografische uitbreiding rond Rotterdam/Utrecht richting het Zuiden een feit. Met daarnaast Geleen en Goes, beschikt Trixxo over voldoende kantoren om zowel kandidaten als klanten lokaal en landelijk verder te helpen. Alle bedrijven verkiezen immers een écht persoonlijke aanpak, boven het digitale (afstands)werk. Collega’s die wonen en werken in de regio van flexwerker en klant-bedrijf: Het is een essentiële sleutel tot de perfecte match en nazorg."

Daarnaast beschikt Ruimbaan over heel wat ervaring (het bedrijf bestaat sinds 1991) én praktische kennis over het tewerkstellen van een bijzonder breed gamma aan flexwerkers. Trixxo richtte zich eerder op de meer specialistische tewerkstelling. Beide eco-systemen zijn prima te combineren én klanten kunnen nu voor elke vacature, in elke branche bij de groep terecht.

De eigen Internationale cel wordt meteen aangevuld met experts bij Ruimbaan, waardoor er ook voor “foreign recruitment” een stevige stap vooruit wordt gezet. En vanaf nu kan Trixxo ook ZZP’ers tewerkstellen.

Toekomstbestendige uitzendonderneming

Marieke Kreuzen, die meer dan 3 decennia geleden Ruimbaan oprichtte, vult aan: “In Trixxo vond ik de juiste partner voor al onze activiteiten. Alle collega’s krijgen de ruimte het werk op hun manier te blijven doen, en door de schaalvergroting ontstaat een prachtige en toekomstbestendige uitzendonderneming”.

Volgens Kreuzen vraagt de huidige markt immers om een solide positie. Ook zij ziet de consolidatiegolf in Nederland. “Het behouden van ons persoonlijk karakter, is voor mij zeer belangrijk”, gaat ze verder, “Wij passen bij elkaar, als no-nonsense organisaties!”.

Met de overname van Ruimbaan Uitzendbureau wil Trixxo haar ambities van Trixxo verder verwezenlijken. En die ambities zijn op z’n minst “stevig”. In België mag Trixxo zich de snelst groeiende uitzendonderneming noemen (recent wonnen ze de Gazelle award) en datzelfde wenst de groep in Nederland te laten gebeuren. Tijdens het coronajaar wist de groep toch nog een groei van 20% op te tekenen.

11 kantoren in Nederland

Door het openen van eigen locaties en eerdere aankopen beschikt Trixxo jobs nu over 11 kantoren in Nederland. “Wij mikken voor dit jaar op nog een 3-tal overnames, waardoor we samen met het openen van eigen kantoren, aan een 20-tal locaties komen. Genoeg voor een omzet van meer dan 50 miljoen”, volgens CEO Frank Vliegen. “Want m’n mailbox zit vol met interessante aanbiedingen”, vult eigenaar Luc Jeurissen aan. En zo sluit de overname van Ruimbaan naadloos aan op de eerdere overnames. En – veel belangrijker – op het DNA van de groep. Echte ondernemers die mekaar vinden, over de landsgrenzen heen.

Trixxo viel eerder op door originele instroomacties zoals “rij met de Maserati van de eigenaar”. Ludiek, en succesvol. Binnenkort (nu er weer wat meer mag) openen ze het “hoogste terras van Nederland”, voor iedereen die een tijdje via Trixxo werkt.

Trixxo Jobs heeft in Belgie 44 kantoren en telt diverse gespecialiseerde afdelingen zoals Horeca, Call en Bouw. Toch is de honger nog niet gestild: “We willen in 2022 jaar nog meer kantoren openen, onder meer in Nederland en in West-Vlaanderen” zegt Jeurissen. Trixxo Jobs mikt in 2022 op 125 miljoen euro geconsolideerde omzet. 

Ruimbaan had al enige tijd de ambitie om verder uit te breiden in Nederland en zocht naar een geschikte partner. Heel sterk is Ruimbaan vertegenwoordigd in de regio Rotterdam/Utrecht, echter steeds vaker werd er een beroep op hen gedaan elders in Nederland. Dat kan nu allemaal veel makkelijker worden geregeld. Ook de jarenlange ervaring die Ruimbaan heeft met het aantrekken van krachten uit andere Europese landen gaat er voor zorgen dat “nee” verkopen er niet meer bij is!

Over Ruimbaan Uitzendbureau

Is in 1991 opgericht en bestaat inmiddels 31 jaar. Begonnen in een klein kantoor in Gouda is het nu uitgegroeid tot een bureau met 4 vestigingen, Rotterdam (2x) Alphen aan den Rijn en Gouda. Binnen de groep heeft Ruimbaan diverse branchespecialisme, onder meer bouw/logistiek/schoonmaak.

Oprichter Marieke Kreuzen werkt 42 jaar in de uitzendbranche en blijft het nog altijd heel boeiend vinden. "Niets is interessanter dan met zoveel verschillende mensen, bedrijven te werken. De ambities, het persoonlijke karakter en de humor staan hoog op de ranglijst."

Zie ook www.ruimbaan.nl

Over Trixxo jobs

Werd in 2014 opgericht en kent voor 2020 een omzet van 65 miljoen. Specialist in een aantal nichemarkten zoals safety, bouw, diensten, horeca, logistiek, customer service en technische functies. 40 Eigen kantoren en via het netwerk van zusterbedrijf Trixxo home (dienstencheques) toegang tot nog eens 115 locaties in België. 71% Van de uitzendkrachten krijgt een vast contract bij de inleners/klanten. Familiaal bedrijf met dito DNA; ambitieus, groeigericht, creatief en technologisch sterk.

Zie ook www.trixxo.nl

It's never just a job

Met de slogan 'It's never just a job' vult Trixxo op een unieke en persoonlijke manier vacatures in.

Ben je op zoek naar een baan? Bekijk dan snel de vacatures in de verschillende branches. Ben je op zoek naar personeel? Ga dan naar 'Ik zoek personeel' op de website.

Trixxo Jobs Gouda
Stationsplein 1
2801 AK Gouda
Tel: +31(0)182-582811
gouda@ruimbaan.nl
www.ruimbaan.nl

Trixxo Jobs Alphen
Van Boetzelaerstraat 46
2406 BG Alphen aan den Rijn
Tel: +31(0)172 - 44 60 40
E-mail: alphen@ruimbaan.nl
www.ruimbaan.nl

Trixxo Jobs Alexandrium
Kleine Beer 19
3067 ZW Rotterdam
Tel: +31(0)10-2206539
E-mail: rotterdam@ruimbaan.nl
www.ruimbaan.nl

Trixxo Jobs Rotterdam Centrum
Groenendaal 251
3011 ZW Rotterdam
Tel: +31(0)10-7410209
E-mail: rotterdamcentrum@ruimbaan.nl
www.ruimbaan.nl


Meer nieuws

Opinie vandaag 10:00

Voetbalsupporters

Waar een overwinning van een voetbalteam weer niet toe kan leiden. De overwinning van Marokko op België zorgde deze week voor supportersrellen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Brussel. Het woord supporter is hier niet op zijn plaats want hier was mijns inziens weer sprake van puur vandalisme.

Opinie vandaag 10:00

Beleidsplan

Heb jij je ooit afgevraagd of onze lieve Heer eerst een beleidsplan schreef toen Hij de aarde schiep? Of, als je anders gelovig bent, dat er ergens aan het begin van de evolutie, een dikke map met uitgewerkte ideeën klaar lag? Steeds meer kom ik er achter dat de mooiste dingen ontstaan daar waar een paar mensen een plan hebben, elkaar enthousiasmeren en er voor gaan.  

Kerk vandaag 08:00

Sinterklaasliedjes in de Sint Janskerk

Slagwerker Dick Le Mair en stadsorganist Gerben Budding brengen zaterdagmiddag 3 december in de Sint Janskerk een programma rond Sinterklaas. Aanvang is 16u00. Naast een improvisatie over Sinterklaasliedjes klinken er ‘onbestaanbare meesterwerken’ rond het feest van de heilige Nicolaas en composities van Le Mair.

Gemeente vandaag 08:00

Thuiswerkende ambtenaren kosten Gouda 900.000 euro

Er wordt sinds corona meer thuisgewerkt en dat blijkt flink geld te kunnen kosten. Waar de Goudse ambtenaren eerst op een vaste PC in het Huis van de Stad werkte, zijn nu laptops nodig. Zo moet de gemeente Gouda de komende jaren een bedrag van 900.000 euro investeren. Dit om laptops, dockingstations, beeldschermen, toetsenborden, muizen en andere benodigdheden aan te kunnen schaffen.

Advertorial Winkels vandaag 07:30

Wintershoppen op GoStores Gouda

De feestdagen staan voor de deur. Het is tijd om je huis weer gezellig te maken en de kerst in huis te halen. Kom wintershoppen bij GoStores Gouda en laat je inspireren. 

Sport vandaag 06:00

Voetbalwedstrijden zaterdag vervroegd vanwege Oranje

Evenals voorgaande keren dat het Nederlands Elftal op WK's en EK's in actie kwam op tijdstippen dat normaliter amateurvoetbalwedstrijden op het programma staan, worden komende zaterdag vrijwel alle voetbalduels vervroegd naar het begin van de middag. Zodoende kan iedereen thuis of in de kantine naar Nederland - Verenigde Staten kijken om 16u00 nadat eerst zelf gevoetbald is.