Advertorial Werken

Ruimbaan Uitzendbureau wordt Trixxo

Marieke Kreuzen, directeur van Ruimbaan Uitzendbureau, heeft na meer dan 30 jaar haar Ruimbaan verkocht aan een Belgische uitzender. Ruimbaan Uitzendbureau is overgenomen door het Belgische Trixxo. De afgelopen tijd is de naamsverandering doorgevoerd. Maandag is de feestelijke lancering van Trixxo jobs en de nieuwe uitstraling en uitingen.  

"Ruimbaan is de perfecte aanvulling in de ambitieuze groeistrategie van Trixxo, op meerdere gebieden", aldus Marieke Kreuzen. Zo is de geografische uitbreiding rond Rotterdam/Utrecht richting het Zuiden een feit. Met daarnaast Geleen en Goes, beschikt Trixxo over voldoende kantoren om zowel kandidaten als klanten lokaal en landelijk verder te helpen. Alle bedrijven verkiezen immers een écht persoonlijke aanpak, boven het digitale (afstands)werk. Collega’s die wonen en werken in de regio van flexwerker en klant-bedrijf: Het is een essentiële sleutel tot de perfecte match en nazorg."

Daarnaast beschikt Ruimbaan over heel wat ervaring (het bedrijf bestaat sinds 1991) én praktische kennis over het tewerkstellen van een bijzonder breed gamma aan flexwerkers. Trixxo richtte zich eerder op de meer specialistische tewerkstelling. Beide eco-systemen zijn prima te combineren én klanten kunnen nu voor elke vacature, in elke branche bij de groep terecht.

De eigen Internationale cel wordt meteen aangevuld met experts bij Ruimbaan, waardoor er ook voor “foreign recruitment” een stevige stap vooruit wordt gezet. En vanaf nu kan Trixxo ook ZZP’ers tewerkstellen.

Eigenaar blijft aan boord

Net zoals bij de vorige overnames blijft de eigenaar aan boord. Marieke Kreuzen, die meer dan 3 decennia geleden Ruimbaan oprichtte, vult aan: “In Trixxo vond ik de juiste partner voor al onze activiteiten. Alle collega’s krijgen de ruimte het werk op hun manier te blijven doen, en door de schaalvergroting ontstaat een prachtige en toekomstbestendige uitzendonderneming”.

Volgens Kreuzen vraagt de huidige markt immers om een solide positie. Ook zij ziet de consolidatiegolf in Nederland. “Het behouden van ons persoonlijk karakter, is voor mij zeer belangrijk”, gaat ze verder, “Wij passen bij elkaar, als no-nonsense organisaties!”.

Marieke Kreuzen blijft werkzaam binnen de organisatie, en de merknaam wordt behouden, om zo de ambities van Trixxo jobs mee te verwezenlijken. En die ambities zijn op z’n minst “stevig”. In België mag Trixxo zich de snelst groeiende uitzendonderneming noemen (recent wonnen ze de Gazelle award) en datzelfde wenst de groep in Nederland te laten gebeuren. Tijdens het coronajaar wist de groep toch nog een groei van 20% op te tekenen.

11 kantoren in Nederland

Door het openen van eigen locaties en eerdere aankopen beschikt Trixxo jobs nu over 11 kantoren in Nederland. “Wij mikken voor dit jaar op nog een 3-tal overnames, waardoor we samen met het openen van eigen kantoren, aan een 20-tal locaties komen. Genoeg voor een omzet van meer dan 50 miljoen”, volgens CEO Frank Vliegen. “Want m’n mailbox zit vol met interessante aanbiedingen”, vult eigenaar Luc Jeurissen aan. En zo sluit de overname van Ruimbaan naadloos aan op de eerdere overnames. En – veel belangrijker – op het DNA van de groep. Echte ondernemers die mekaar vinden, over de landsgrenzen heen.

Trixxo viel eerder op door originele instroomacties zoals “rij met de Maserati van de eigenaar”. Ludiek, en succesvol. Binnenkort (nu er weer wat meer mag) openen ze het “hoogste terras van Nederland”, voor iedereen die een tijdje via Trixxo werkt.

Trixxo Jobs heeft in Belgie 44 kantoren en telt diverse gespecialiseerde afdelingen zoals Horeca, Call en Bouw. Toch is de honger nog niet gestild: “We willen in 2021 jaar nog meer kantoren openen, onder meer in Nederland en in West-Vlaanderen” zegt Jeurissen. Trixxo Jobs mikt in 2021 op 125 miljoen euro geconsolideerde omzet. 

Ruimbaan had al enige tijd de ambitie om verder uit te breiden in Nederland en zocht naar een geschikte partner. Heel sterk is Ruimbaan vertegenwoordigd in de regio Rotterdam/Utrecht, echter steeds vaker werd er een beroep op hen gedaan elders in Nederland. Dat kan nu allemaal veel makkelijker worden geregeld. Ook de jarenlange ervaring die Ruimbaan heeft met het aantrekken van krachten uit andere Europese landen gaat er voor zorgen dat “nee” verkopen er niet meer bij is!

Over Ruimbaan Uitzendbureau

Is in 1991 opgericht en bestaat inmiddels 31 jaar. Begonnen in een klein kantoor in Gouda is het nu uitgegroeid tot een bureau met 4 vestigingen, Rotterdam (2x) Alphen aan den Rijn en Gouda. Binnen de groep heeft Ruimbaan diverse branchespecialisme, onder meer bouw/logistiek/schoonmaak.

Oprichter Marieke Kreuzen werkt 42 jaar in de uitzendbranche en blijft het nog altijd heel boeiend vinden. "Niets is interessanter dan met zoveel verschillende mensen, bedrijven te werken. De ambities, het persoonlijke karakter en de humor staan hoog op de ranglijst."

Zie ook www.ruimbaan.nl

Over Trixxo jobs
Werd in 2014 opgericht en kent voor 2020 een omzet van 65 miljoen. Specialist in een aantal nichemarkten zoals safety, bouw, diensten, horeca, logistiek, customer service en technische functies. 40 Eigen kantoren en via het netwerk van zusterbedrijf Trixxo home (dienstencheques) toegang tot nog eens 115 locaties in België. 71% Van de uitzendkrachten krijgt een vast contract bij de inleners/klanten. Familiaal bedrijf met dito DNA; ambitieus, groeigericht, creatief en technologisch sterk.

Zie ook www.trixxo.nl

Anders Denken, Anders Werken
Met de slogan 'Getting the Job Done - Anders Denken, Anders Werken' vult Ruimbaan op een unieke en persoonlijke manier vacatures in.

Ben je op zoek naar een baan? Bekijk dan snel de vacatures in de verschillende branches. Ben je op zoek naar personeel? Ga dan naar 'Ik zoek personeel' op de website.

Ruimbaan Uitzendbureau Gouda
Stationsplein 1
2801 AK Gouda
Tel: +31(0)182-582811
gouda@ruimbaan.nl
www.ruimbaan.nl

Ruimbaan Uitzendbureau Alphen
Van Boetzelaerstraat 46
2406 BG Alphen aan den Rijn
Tel: +31(0)172 - 44 60 40
E-mail: alphen@ruimbaan.nl
www.ruimbaan.nl

Ruimbaan Uitzendbureau Rotterdam Alexandrium
Kleine Beer 19
3067 ZW Rotterdam
Tel: +31(0)10-2206539
E-mail: rotterdam@ruimbaan.nl
www.ruimbaan.nl

Rotterdam Centrum
Groenendaal 251
3011 ZW Rotterdam
Tel: +31(0)10-7410209
E-mail: rotterdamcentrum@ruimbaan.nl
www.ruimbaan.nl

 

 


Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 15:26

Casa Bloemendaal blijft open en heeft geen leegverkoop

Casa sluit een op drie Nederlandse winkels. Zo werd deze week bekend. Het management van Casa verzekert dat de Casa vestiging in Winkelcentrum Bloemendaal open blijft. "We hebben Mid Season Sale, maar zeker geen leegverkoop", zo laat Casa Gouda weten, mede via posters op de ramen.

Religie vandaag 15:17

In kluis gevonden laatmiddeleeuwse incunabelen komen terug naar Gouda

De in 2022 in een kluisje bij de Haastrechtse passionisten teruggevonden incunabelen komen terug naar de Librije in Gouda. De incunabelen komen oorspronkelijk het Goudse Paulusklooster, zijn versierd door collatiebroeders, zijn vervolgens in de Goudse Librije belandt en daaruit weer geveild. De zeven Goudse incunabelen uit het Passionistenklooster in Haastrecht worden 17 mei overgedragen aan het Streekarchief Midden-Holland.

Advertorial Winkels vandaag 13:23

Actie bij opening ACTION: voor iedere bezoeker big shopper en kraskaart

Action Winkelcentrum Bloemendaal gaat zaterdag 20 april vanaf 8u30 feestelijke open. De populaire winkelketen opent de winkel van zo'n duizend vierkante meter op de eerste verdieping van het Goudse winkelcentrum. Action heeft ook meteen een mooie actie: iedere bezoeker krijgt een big shopper en een kraskaart.

Stadshart vandaag 11:26

Oplevering nieuwe fietsenstalling Agnietenstraat loopt uit

De verbouwing van het pand, waar voorheen de speelgoedzaak Intertoys en reiswinkel D-Reizen zaten, is in volle gang. Het moet uiteindelijk een openbare fietsenstalling worden. Maar het is nog lang niet af. Helaas is het niet gelukt om deze verbouwing nu al klaar te hebben zoals op de borden om het pand staat.  De verwachting is dat de opening pas eind juni of zelfs begin juli zal zijn.