Sport.Gouda

Samen bewegen tijdens de Goudse ‘Week tegen Eenzaamheid’

Van 29 september tot en met 6 oktober 2022 is het de ‘Week tegen Eenzaamheid’. SPORT•GOUDA is ervan overtuigd dat sporten verbindt. Daarom mogen Gouwenaars in deze week kosteloos meedoen met diverse sport- en beweegactiviteiten.

Samen met bijvoorbeeld familie, een vriend, vriendin, buren, kennis of klasgenoot. Een mooie manier voor jong en oud om nieuwe mensen te ontmoeten én nieuwe activiteiten te leren kennen. Samen bewegen is tenslotte leuker dan alleen!

sportpuntgouda activiteiten.jpg

Gratis samen bewegen

Van donderdag 29 september tot en met donderdag 6 oktober 2022 kan iedereen bij verschillende activiteiten van SPORT•GOUDA gratis meedoen. Maar natuurlijk willen we ook nieuwe mensen bereiken. Dus: ben je zelf al bekend met één van onze activiteiten, introduceer dan een nieuw iemand. Of ontdek zelf (of samen) een nieuwe activiteit en leer ook andere mensen kennen.

Het programma

Het gaat om de activiteiten Buurtsport 12-/12+, Stap Mee (18+) en de Vitaal 55+ lessen. Het volledige programma is te vinden op www.sportpuntgouda.nl/over-ons/nieuws/228/week-tegen-eenzaamheid-29-september-tm-6-oktober

 

Algemene informatie over SPORT•GOUDA

Adres:              Tobbepad 4, 2803 WH Gouda

Telefoon:         0182 590 910

E-mail:             info@sportpuntgouda.nl

Website:          www.sportpuntgouda.nl

 

Volg SPORT•GOUDA op:

Facebook:      www.facebook.com/SPORT.GOUDA/

Instagram:       https://www.instagram.com/sport.gouda/

Twitter:             https://twitter.com/SportpuntGouda

LinkedIn:          https://www.linkedin.com/company/sport.gouda

 

Meer informatie over de ‘Week tegen Eenzaamheid’

Website:          www.eentegeneenzaamheid.nl


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Energie gisteren 19:00

Wellicht veld met zonnepanelen naast voetbalcomplex DONK

Vorig jaar zijn Goudse inwoners gevraagd op welke locaties zonnevelden gewenst zijn en waar niet. Daaruit is naar voren gekomen dat in Gouda voorlopig maar één zoeklocatie mogelijk is: naast het voetbalveld van Donk.

Archeologie gisteren 18:46

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.