Sport.Gouda

Samen bewegen tijdens de Goudse ‘Week tegen Eenzaamheid’

Van 29 september tot en met 6 oktober 2022 is het de ‘Week tegen Eenzaamheid’. SPORT•GOUDA is ervan overtuigd dat sporten verbindt. Daarom mogen Gouwenaars in deze week kosteloos meedoen met diverse sport- en beweegactiviteiten.

Samen met bijvoorbeeld familie, een vriend, vriendin, buren, kennis of klasgenoot. Een mooie manier voor jong en oud om nieuwe mensen te ontmoeten én nieuwe activiteiten te leren kennen. Samen bewegen is tenslotte leuker dan alleen!

sportpuntgouda activiteiten.jpg

Gratis samen bewegen

Van donderdag 29 september tot en met donderdag 6 oktober 2022 kan iedereen bij verschillende activiteiten van SPORT•GOUDA gratis meedoen. Maar natuurlijk willen we ook nieuwe mensen bereiken. Dus: ben je zelf al bekend met één van onze activiteiten, introduceer dan een nieuw iemand. Of ontdek zelf (of samen) een nieuwe activiteit en leer ook andere mensen kennen.

Het programma

Het gaat om de activiteiten Buurtsport 12-/12+, Stap Mee (18+) en de Vitaal 55+ lessen. Het volledige programma is te vinden op www.sportpuntgouda.nl/over-ons/nieuws/228/week-tegen-eenzaamheid-29-september-tm-6-oktober

 

Algemene informatie over SPORT•GOUDA

Adres:              Tobbepad 4, 2803 WH Gouda

Telefoon:         0182 590 910

E-mail:             info@sportpuntgouda.nl

Website:          www.sportpuntgouda.nl

 

Volg SPORT•GOUDA op:

Facebook:      www.facebook.com/SPORT.GOUDA/

Instagram:       https://www.instagram.com/sport.gouda/

Twitter:             https://twitter.com/SportpuntGouda

LinkedIn:          https://www.linkedin.com/company/sport.gouda

 

Meer informatie over de ‘Week tegen Eenzaamheid’

Website:          www.eentegeneenzaamheid.nl


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 15:30

Zeldzaam Mooi Markt komt zondag opnieuw naar Goudse Markt

Op zondag 1 oktober is er weer een Zeldzaam Mooi Markt op het prachtige marktplein de Markt in Gouda. Het Marktplein in Gouda is niet zomaar een plein. Het is hét plein van Gouda. Daarom de perfecte locatie voor twee keer per jaar dé Zeldzaam Mooi Markt.

Advertorial Cursussen en workshops vandaag 10:49

Nieuw bij Volksuniversiteit Gouda: cursus smartphone fotografie

Wat hebben we een mooie zomerse week achter de rug met nog volop gelegenheid voor buitenactiviteiten. Inmiddels is het weer omgeslagen en begint de herfst zijn intrede te doen. Hoogste tijd om je te oriënteren op wat je het komende seizoen aan workshops en cursussen bij Volksuniversiteit Gouda kunt gaan doen.

Advertorial Actie vandaag 10:06

Al 300 Gouwenaars aan het sporten dankzij Volwassenenfonds

In de gemeente Gouda is inmiddels de mijlpaal van de 300ste volwassene behaald die is gaan sporten dankzij een financieel steuntje in de rug. Alleen in 2023 zijn het inmiddels al zo’n 180 Gouwenaars. Volwassenen met een laag inkomen kunnen vanuit het fonds een bijdrage aanvragen van € 250,- per jaar voor deelname aan (wekelijkse) sportactiviteiten. Het Albert Heijn-filiaal in Winkelcentrum Bloemendaal voert in de maand oktober actie voor het Volwassenenfonds.