Sam's Bakery en Lunchroom

Sam's Bakery & Lunchroom is weer terug in binnenstad

Sam's Bakery & Lunchroom is terug in de Goudse binnenstad. De bakker was de afgelopen weken bezig met de verbouwing van het pand aan Korte Groenendaal 22 waar voorheen Keurslager Konermann in zat. Deze week is Sam's Bakery & Lunchroom open gegaan. De bakkerij zat tot 2022 aan de Lange Tiendeweg.

Ambachtelijk

Sam's Bakery, een ambachtelijke bakker, sloot zijn winkel in oktober 2022. Waarom, is nog altijd niet bekend. 

winkel bakker sam bakery lange tiendeweg.jpg

55 jaar

Keurslager Eric Konermann deed 1 oktober 2022 de winkeldeuren op de Korte Groenendaal definitief achter zich dicht. Dit na een periode van maar liefst 55 jaar. Reden voor de sluiting van het familiebedrijf waren de hoge energiekosten, bovenop personeelstekorten en de hoge inkoopprijzen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.