De Goudse Schouwburg
Advertorial Theater

Schouwburg brengt verhalen voor viering Internationale Vrouwendag

De Goudse Schouwburg brengt persoonlijke verhalen van vrouwen. De boodschappen zullen op vrijdag 8 maart, Internationale Vrouwendag, worden gedeeld via het scherm aan de buitenkant van de schouwburg. Zie ook frontfoto van Coming Outdag.

Liefde, waardering en empowerment

Alle inwoners van Gouda zijn uitgenodigd om persoonlijke verhalen van liefde, waardering en empowerment voor vrouwen achter te laten. Vanaf vandaag kunnen geïnteresseerden deelnemen aan de actie door hun boodschap te delen met Marcel Kamphuis van de Goudse Schouwburg via m.kamphuis@goudseschouwburg.nl

Hier kunnen Gouwenaars een korte tekst en foto achterlaten, net zoals de schouwburg eerder heeft gedaan tijdens Coming Outdag, waarbij persoonlijke foto’s en positiviteit werden gedeeld. 

Deel je boodschap

Marcel Kamphuis, marketeer bij de Goudse Schouwburg, moedigt iedereen aan om deel te nemen en zegt: “Of het nu gaat om een vriendin, familielid, collega of gewoon een inspirerende vrouw in jouw omgeving, deel jouw hartverwarmende boodschap en laten we samen een golf van positiviteit creëren.”

Melanie Jonk

Vrijdag 8 maart staat tevens zangeres Melanie Jonk met haar band Mell & Vintage Future op het podium van de Grote Zaal. Je kunt hiervoor tickets kopen via de website, telefonisch op nummer 085 – 239 1501 en bij de Tickets & Servicebalie aan de Boelekade 67


Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 10:33

Docent Mark Hagenaars laat leerlingen Gouds Geschiedenis Examen maken

Deze weken worden de centrale examens voor het voortgezet onderwijs afgewerkt. Dit betekent een hoop blokken, samenvattingen maken en oefenexamens doen. Docent geschiedenis Mark Hagenaars van CSG De Goudse Waarden liet zijn vwo-leerlingen in aanloop naar de examentijd zélf examenvragen bedenken.

Advertorial Evenementen vandaag 10:08

Grootste editie ooit van IJssel- en Josephmarkt op tweede Pinksterdag

Bereid je voor op de grootste en meest bruisende editie ooit van de jaarlijkse IJssel- en  Josephmarkt, gehouden op tweede Pinksterdag. De organisatie kondigt aan dat ze dit jaar een recordaantal inschrijvingen heeft ontvangen van  enthousiaste buurtbewoners die hun tweedehands spullen komen verkopen tijdens dit populaire evenement.

Waterpolo vandaag 09:49

Nipte zege waterpoloërs GZC Donk in halve finales play-offs tegen UZSC

De waterpoloërs van GZC Donk hebben vrijdagavond een moeilijke en nipte zege geboekt op USZC. In het Groenhovenbad werd het uiteindelijk 13-12 voor de ploeg van Ingmar Veenhuis, na de periodestanden 2-5, 8-8 en  9-11. Zaterdagavond, aanvang 21u00, speelt GZC Donk de terugwedstrijd in zwembad De Krommerijn in Utrecht.  

Evenementen vandaag 09:02

Openstellingen van voormalige NTC-bunker van PWA-kazerne

De voormalige bunker van het Nationaal Territoriaal Commando – NTC aan de Groen van Prinsterersingel 44 wordt tweemaal voor publiek opengesteld. Op zaterdag 1 juni en zaterdag 15 juni tussen 10u00 en 16u00 is de NTC-bunker open voor het Gouds-publiek en uiteraard ook voor andere belangstellenden.

Afval milieu schoonmaak vandaag 09:00

Arno van Haasterecht wordt directeur Cyclus

De aandeelhouders van Cyclus hebben Arno van Haasterecht benoemd tot directeur van Cyclus. Van Haasterecht (1978) zal per 15 juli 2024 de dagelijkse leiding van het afvalbeheerbedrijf op zich nemen én samen met de medewerkers en andere stakeholders verder bouwen aan de organisatie.