De Goudse Schouwburg, Wendy van Bree
Advertorial Theater

Schouwburg geeft voorproefje op nieuwe seizoen

Het nieuwe programma van De Goudse Schouwburg is rond met een prachtig, gevarieerd en vol programma samengesteld met (inter)nationaal gevestigde namen, nieuw talent, eigen producties en meer. Maandag 27 mei  krijgen liefhebbers alvast een voorproefje tijdens de jaarlijkse seizoenspresentatie. Een feestelijke avond met live previews van een aantal bijzondere acts en een vooruitblik naar wie er allemaal naar Gouda komt.

Aanbod

Tijdens de seizoenspresentatie nemen directeur Tineke Maas, programmeur Alex Mooren en gastpresentator Aaron Elstak je in vogelvlucht mee door het aanbod van komend seizoen. Ook gaan tijdens de  seizoenspresentatie alle kaarten in de verkoop voor de Vrienden en Backstage Business Partners van de schouwburg. Een exclusief voordeel om als eerste de beste plaatsen te bemachtigen voor de meest populaire voorstellingen.

Vrienden

Vanaf vandaag is het mogelijk om je aan te melden als Vriend voor het seizoen 2024/2025. Vrienden krijgen, naast veel andere voordelen, ook een gratis vrijkaart voor de presentatie van het nieuwe seizoen. Het is ook mogelijk om als niet-Vriend een kaart te kopen voor de seizoenspresentatie en een kaartje te kopen voor de previews die je die avond hebt gezien.

Op vrijdag 24 mei zal de seizoensbrochure bij liefhebbers op de mat vallen, terwijl het programma tegelijkertijd online wordt gepresenteerd. Voor het grote publiek begint de kaartverkoop op donderdag 30 mei. Een bijzondere verandering, want ditmaal start de reguliere verkoop niet op zaterdag, maar op donderdag.


Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 10:33

Docent Mark Hagenaars laat leerlingen Gouds Geschiedenis Examen maken

Deze weken worden de centrale examens voor het voortgezet onderwijs afgewerkt. Dit betekent een hoop blokken, samenvattingen maken en oefenexamens doen. Docent geschiedenis Mark Hagenaars van CSG De Goudse Waarden liet zijn vwo-leerlingen in aanloop naar de examentijd zélf examenvragen bedenken.

Advertorial Evenementen vandaag 10:08

Grootste editie ooit van IJssel- en Josephmarkt op tweede Pinksterdag

Bereid je voor op de grootste en meest bruisende editie ooit van de jaarlijkse IJssel- en  Josephmarkt, gehouden op tweede Pinksterdag. De organisatie kondigt aan dat ze dit jaar een recordaantal inschrijvingen heeft ontvangen van  enthousiaste buurtbewoners die hun tweedehands spullen komen verkopen tijdens dit populaire evenement.

Waterpolo vandaag 09:49

Nipte zege waterpoloërs GZC Donk in halve finales play-offs tegen UZSC

De waterpoloërs van GZC Donk hebben vrijdagavond een moeilijke en nipte zege geboekt op USZC. In het Groenhovenbad werd het uiteindelijk 13-12 voor de ploeg van Ingmar Veenhuis, na de periodestanden 2-5, 8-8 en  9-11. Zaterdagavond, aanvang 21u00, speelt GZC Donk de terugwedstrijd in zwembad De Krommerijn in Utrecht.  

Evenementen vandaag 09:02

Openstellingen van voormalige NTC-bunker van PWA-kazerne

De voormalige bunker van het Nationaal Territoriaal Commando – NTC aan de Groen van Prinsterersingel 44 wordt tweemaal voor publiek opengesteld. Op zaterdag 1 juni en zaterdag 15 juni tussen 10u00 en 16u00 is de NTC-bunker open voor het Gouds-publiek en uiteraard ook voor andere belangstellenden.

Afval milieu schoonmaak vandaag 09:00

Arno van Haasterecht wordt directeur Cyclus

De aandeelhouders van Cyclus hebben Arno van Haasterecht benoemd tot directeur van Cyclus. Van Haasterecht (1978) zal per 15 juli 2024 de dagelijkse leiding van het afvalbeheerbedrijf op zich nemen én samen met de medewerkers en andere stakeholders verder bouwen aan de organisatie.