De Goudse Schouwburg, Wendy van Bree
Advertorial Theater

Schouwburg verkoopt 40.000 theatertickets in nóg geen 24 uur

Voordat het nieuwe theaterseizoen van start gaat, heeft de Goudse Schouwburg een ongekend succes behaald: maar liefst 40.000 theatertickets zijn er verkocht in nóg geen 24 uur. Het team van de Goudse Schouwburg is blij en trots dat al zoveel mensen kaarten hebben besteld.

gs balie verkoop klant tickets.jpg

Ontmoeting

De Goudse Schouwburg biedt niet alleen nieuwe en verrassende voorstellingen, maar staat ook voor ontmoeting, samenwerking en beleving, zowel binnen ons gebouw als in de stad. Directeur Tineke Maas benadrukt: ‘Mensen herkennen en waarderen de energie en passie die wij uitstralen.’

Verschillende voorstellingen en popconcerten zijn nu al volledig uitverkocht, waaronder die van Christel de Laat, Bee Gees Forever, Fortunate Sons, Simon & Garfunkel Acoustic, Bouke & Elvismatter band, Flemming en René van Meurs. Andere hardlopers zijn onder andere Najib Amhali, Henry van Loon, Ilse DeLange Jan Jaap van der Wal, Claudia de Breij en nog veel meer. 

Goudse X-Mas Sing-a-Long

Opvallend genoeg zijn er ook al veel gratis kaarten aangevraagd voor het evenement De Goudse X-Mas Sing-a-Long tijdens Gouda bij Kaarslicht in de Goudse Schouwburg op vrijdag 13 december. Het merendeel van de gratis kaarten wordt echter pas op de avond zelf vrijgegeven, zodat geïnteresseerde bezoekers op de avond zelf ook nog kunnen binnenlopen.

Hoewel er al veel theatertickets zijn verkocht, is er nog keuze vel keuze uit het aanbod complete aanbod van seizoen 2024/2025. Het nieuwe theaterseizoen in de Goudse Schouwburg gaat weer van start op zaterdag 7 september met de familievoorstelling De Kleine Zeemeermin.


Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.