De Goudse Schouwburg, Sandra Zeilstra
Advertorial Theater

Schouwburg waarschuwt voor nepaccounts en nepkaarten via Facebook

De Goudse Schouwburg heeft last van meerdere nepaccounts die dagelijks nepkaarten aanbieden onder de  Facebook-posts van De Goudse Schouwburg. "Blijf alert en pas goed op je gegevens", zo waarschuwt de schouwburg haar theaterbezoekers.

Oplichting

Het gaat hierbij om oplichters en oplichting. Verschillende nepaccounts reageren al enkele dagen onder berichten van de schouwburg op Facebook met de tekst dat zij kaarten voor voorstellingen over hebben. Wat niet het geval blijkt, de personen achter de nepaccounts zijn enkel op geld uit.

De kaarten zijn voor een zogenaamd goedkopere prijs en moeten worden betaald via PayPal. "We halen dit vaak gelijk weg en blokkeren de accounts, maar er worden helaas dagelijks meerdere nieuwe nepprofielen hiervoor gebruikt. Blijf alert en pas goed op je gegevens", aldus een woordvoerder van de schouwburg.

Kaartjes over?

Kun je een keertje niet meer naar een voorstelling, om welke reden dan ook: dan heeft De Goudse Schouwburg daarvoor goede regelingen. "We hebben goede annuleringsvoorwaarden - tot uiterlijk 24 uur voor aanvang. Dus aanbieden via social media is zeker niet nodig".

Zie voor meer info: https://bit.ly/DGS_ticketinformatie


Meer nieuws

Advertorial Festival gisteren 20:00

Voordelige earlybird combinatiepakketten Festival De Verwondering

In de hele Goudse binnenstad barst in het weekend van 19 tot en met 21 september De Verwondering weer los. De voorstellingen van The Ashton Company, Chagall en in de historische Agnietenkapel zijn in de verkoop gegaan met voordelige earlybird combinatiepakketten. 

Muziek gisteren 10:00

Songs about Fish and Ships zingen rond bij IJsselhuis Museumhavencafe

Het IJsselhuis Museumhavencafe bij het Binnenhavenmuseum is op zondag 16 juni van 15u00 tot 18u00 het toneel van Shantycafé's Songs about Fish and Ships. Met live optreden van de shantykoren Pekel en Gouds Getij. Het doel van deze middag is samen zingen over de zee, zeevaarders, vissersvrouwen, vis en drank.

Verkiezing gisteren 09:00

Verkiezing nieuwe kinderburgemeester op woensdag 19 juni

Op woensdagochtend 19 juni is de verkiezing van de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. Sara Crielaard, Hugo Gorter, Diyae El Mesnani, Rens Mikkers, Jinthe Seppenwoolde en Bavly Shenouda presenteren zich die ochtend aan het publiek en de jury in de raadzaal. Aan het eind van deze ochtend kiest de jury de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. De andere vijf kandidaten worden een jaar lang kinderwethouder van Gouda.

Gemeente gisteren 08:00

Winterdijktunnel opgeknapt met graffiti-kunst van scholieren

De Winterdijktunnel heeft een opknapbeurt gehad. De tunnel is gerestaureerd en de tegels zijn vervangen door een graffitikunstwerk. Dit kunstwerk is gerealiseerd door vier scholieren van het Driestar College, onder begeleiding van twee graffiti-artiesten. Wethouder Michel Klijmij-van der Laan was deze week bij de Winterdijktunnel aanwezig om de scholieren, de graffiti-artiesten en aannemer Batec namens het college van B&W te bedanken voor hun mooie werk. 

Muziek 14 jun. 2024 19:00

Goudse Esmee Joanna en Adje maken EK-liedje We zijn erbij

De Goudse Esmee van Oostende, oftewel Esmee Joanna, is een zangeres, performer, presentatrice, social-influencer en content-creator. Ze doet dus van alles. Ze heeft nu met de bekende Adje een EK-liedje gemaakt met 'Wij zijn erbij' (op Ich bin wie du). Dit voor het Europees Kampioenschap dat vanaf 14 juni in Duitsland wordt gespeeld.