Jodan Boys
Advertorial Voetbal

Selectiespeelsters en -spelers Jodan Boys serveren jubileumdiner

De leden van Jodan Boys vieren op woensdag 1 mei met elkaar de 90ste verjaardag van de club. Het jubileumfeest is in de recent gerenoveerde Gouwekerk. Naast een heerlijk diner met vier gangen, verzorgd door De Knusse Keuken, treedt zanger/pianist Alexander Broussard tussen de gangen live op. De gerechten en de dranken worden uitgeserveerd door spelers en speelsters van Jodan Boys 1 en Jodan Boys VR1.

Grootschalig

Op 1 mei 2024 is het precies 90 jaar geleden dat CVV De Jodan Boys werd opgericht. De Goudse voetbalclub organiseert een jaar lang allerlei activiteiten voor leden, vrijwilligers, sponsors en inwoners van Gouda en omgeving. De aftrap van het feestjaar vindt plaats op woensdagavond 1 mei met een grootschalig diner in de Gouwekerk. 

De club blikt echter ook al vooruit naar vrijdag 14 en zaterdag 15 juni 2024. Dan verandert het hoofdveld in een open lucht feestlocatie.

voetbal jodan boys complex.jpg

Superfuif

Op vrijdagavond 14 juni treden achtereenvolgens de tributebands Dowwen Hèze, Binnenlandsche Zaken en André Hazes Undercover op. Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met de Theaterbakkerij. Tussen de sets van deze bands door draait een DJ van Superfuif de grootste hits uit de jaren 70, 80 en 90. Losse tickets voor de vrijdagavond zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website van Jodan Boys en kosten € 15,- (excl. servicekosten).

1943

Op zaterdag 15 juni vindt op Sportpark Oosterwei overdag het jaarlijks Kans tegen Kanker 7x7 toernooi plaats. Aansluitend zijn er optredens van onder andere Freddy Moreira, Ammar en coverband Party Pulse. Losse tickets voor de zaterdagavond zijn ook verkrijgbaar via de website van Jodan Boys en kosten € 10,- (excl. servicekosten). Wie beide feesten bij wil wonen, kan een combikaartje kopen en betaalt dan slechts € 19,34 (excl. servicekosten), verwijzend naar oprichtingsjaar 1934.

Ticketlink: https://theaterbakkerij.stager.co/Jodan%20Boys%2090%20jaar%21/tickets

Herinneringen maken

Karel van den Heuvel, voorzitter van de jubileumcommissie, is trots op het programma en de inzet van zijn medeorganisatoren: “We hebben een prachtig gevarieerd jubileumprogramma samengesteld met activiteiten voor alle doelgroepen binnen onze club. De concerten op 14 en 15 juni zijn zeker hoogtepunten in dat programma. We hopen dat we naast leden en direct betrokkenen ook andere bezoekers uit de regio mogen verwelkomen. Met elkaar maken we herinneringen voor het leven!”


Meer nieuws

Politie en handhaving vandaag 08:00

Politiebureaus woensdag weer dicht vanwege pensioenacties

Alle politiebureaus met een publieksfunctie gaan op woensdag 19 juni opnieuw 24 uur dicht. Het gaat net als afgelopen dinsdag om een actie van de politievakbonden voor een structureel vroegpensioen. Aangifte doen is woensdag niet mogelijk.

Advertorial Festival gisteren 20:00

Voordelige earlybird combinatiepakketten Festival De Verwondering

In de hele Goudse binnenstad barst in het weekend van 19 tot en met 21 september De Verwondering weer los. De voorstellingen van The Ashton Company, Chagall en in de historische Agnietenkapel zijn in de verkoop gegaan met voordelige earlybird combinatiepakketten. 

Muziek gisteren 10:00

Songs about Fish and Ships zingen rond bij IJsselhuis Museumhavencafe

Het IJsselhuis Museumhavencafe bij het Binnenhavenmuseum is op zondag 16 juni van 15u00 tot 18u00 het toneel van Shantycafé's Songs about Fish and Ships. Met live optreden van de shantykoren Pekel en Gouds Getij. Het doel van deze middag is samen zingen over de zee, zeevaarders, vissersvrouwen, vis en drank.

Verkiezing gisteren 09:00

Verkiezing nieuwe kinderburgemeester op woensdag 19 juni

Op woensdagochtend 19 juni is de verkiezing van de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. Sara Crielaard, Hugo Gorter, Diyae El Mesnani, Rens Mikkers, Jinthe Seppenwoolde en Bavly Shenouda presenteren zich die ochtend aan het publiek en de jury in de raadzaal. Aan het eind van deze ochtend kiest de jury de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. De andere vijf kandidaten worden een jaar lang kinderwethouder van Gouda.

Gemeente gisteren 08:00

Winterdijktunnel opgeknapt met graffiti-kunst van scholieren

De Winterdijktunnel heeft een opknapbeurt gehad. De tunnel is gerestaureerd en de tegels zijn vervangen door een graffitikunstwerk. Dit kunstwerk is gerealiseerd door vier scholieren van het Driestar College, onder begeleiding van twee graffiti-artiesten. Wethouder Michel Klijmij-van der Laan was deze week bij de Winterdijktunnel aanwezig om de scholieren, de graffiti-artiesten en aannemer Batec namens het college van B&W te bedanken voor hun mooie werk.