Sfeervolle Winterfair in Sint Janskerk

Na een aantal jaren online Winterfair, zal op vrijdag 16 (Gouda bij Kaarslicht) en zaterdag 17 december de Winterfair weer gehouden worden in de prachtige Sint-Janskerk van Gouda. Een uniek evenement dat inmiddels een begrip is in Gouda en (wijde) omgeving.

Goede doelen

Tijdens deze fair bieden verschillende standhouders hun producten aan in de historische SintJanskerk. Van sfeervolle (kerst)decoraties tot ambachtelijke streekproducten, van sieraden tot brocante. Speelgoed, boeken en kleding, er is van alles te vinden om gezellig te shoppen en inspiratie op te doen. De opbrengst van de Winterfair gaat voor het grootste deel naar verschillende goede doelen.

Een prachtig lichtspel neemt je mee naar het verhaal van Jezus’ geboorte. Beleef het bijzondere verhaal van kerst: verteld door engelen, vertolkt in de Goudse glazen en omgeven door licht en geluid. Er is ook een stiltecentrum en een plek voor gebed.

winterfair foodplein .jpg

Foodplein

Het foodplein is dé plek voor ontmoeting en gezelligheid. Met een verse kop koffie en heerlijk gebak genieten in een sfeervolle omgeving. Ook zijn er smaakvolle lunch gerechten en warme snacks verkrijgbaar.

Bezoekers zijn welkom op vrijdag 16 december van 11u00-22u00 en op zaterdag 17 december van 10u00-17u00. De Winterfair is gratis toegankelijk. Meer informatie is te vinden op www.winterfairgouda.nl.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 13:22

Derde lekkage dit lopende theaterseizoen bij De Goudse Schouwburg

De Goudse Schouwburg heeft zaterdagmorgen te maken gehad met een derde lekkage in dit lopende theaterseizoen. De lekkage in de keuken kwam boven water bij de voorverkoop van kaarten voor het nieuwe theaterseizoen. Die voorverkoop loopt voorspoedig.

Advertorial Festival vandaag 12:44

Festival Gouda Maakt Toekomst zondag op Goudasfalt

Voor het festival Gouda Maakt Toekomst moet je (een plekje in) de agenda vrij houden. Op zondag 4 juni van 12u00 tot 19u00 is GOUDasfalt DE plek waar je Toekomstmakers ontmoet en geïnspireerd raakt om er zelf één te worden!

Gemeente vandaag 12:06

Gouda wil grote gratis inpandige fietsenstalling met voorzieningen in binnenstad

De gemeente Gouda trekt een miljoen uit voor overdekte fietsenstalling met 750 rekken mét voorzieningen, zoals een toegankelijk openbaar toilet. De beoogde plek is het rijtje panden aan de Nieuwe Markt waarin eerst een reisbureau, een speelgoedwinkel en een kledingzaak zaten. Gouda wil de gratis bewaakte inpandige fietsenstalling Nieuwe Markt per 1 januari 2024 openstellen.

Voetbal vandaag 11:36

Romeo El Bouazatti nieuwe trainer SV Gouda

Ondanks een getekend contract bij SV Gouda besloot trainer Tim den Haan recentelijk toch het komend seizoen bij VV Alblasserdam aan de slag te gaan. Het zeer verraste bestuur van SV Gouda moest op zoek naar een andere trainer en vond hem deze week - al vrij snel - in de persoon van Romeo El Bouazatti.