Domus Valuas
Advertorial Gezondheid en welzijn

Sint Jozefpaviljoen dient ook als tijdelijk verblijf voor vakanties

Soms heeft u tijdelijk zorg met verblijf nodig. Bijvoorbeeld voor herstel na een ziekenhuisopname. Of misschien wilt u graag op vakantie, maar heeft u zorg nodig. Ook voor tijdelijke zorg kunt bij Domus Valuas terecht. Een aantal van haar locaties, zoals het Goudse Sint Jozefpaviljoen, beschikt over zorgappartementen, speciaal ingericht voor een tijdelijk verblijf.  Daarnaast heeft Domus Valuas ook zorghotels door heel Nederland. In de zorghotels krijgt u dezelfde goede zorg, maar ervaart u ook nog eens de gastvrijheid en luxe van een hotel.

Herstellen én genieten

In de zorghotels en zorgappartementen van Domus Valuas kunt u onder professionele begeleiding in alle rust herstellen én genieten. De gemeubileerde appartementen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen voor veiligheid, zorg en comfort. Voor de zorg zijn er dag en nacht zorgmedewerkers aanwezig. Dat geeft een gerust gevoel.

Herstellen voor u weer naar huis terugkeert

Een zorghotel fungeert vaak als een herstellingsoord: een brug tussen een ziekenhuisopname en de terugkeer naar uw eigen woning. U bent bijvoorbeeld geopereerd maar nog niet klaar om naar uw woning terug te keren. Soms moet de ziekenhuisopname ook mentaal een plek krijgen. Of u hebt een moeilijke periode achter de rug en moet weer even ‘opladen’. In dat soort situaties is een tijdelijk verblijf in een van de zorghotels of zorgappartementen van Domus Valuas een uitkomst.

Vakantie met zorg

Wilt u op vakantie maar heeft u zorg nodig? Ook dan biedt een tijdelijk verblijf in een van de zorghotels van Domus Valuas uitkomst. Hier voelt een tijdelijk verblijf namelijk écht als vakantie. U bent even weg uit de eigen omgeving, maar ontvangt daarbij wel de zorg die nodig is. En dat 24 uur per dag. De locaties doen er alles aan om het de logees naar hun zin te maken. En dat allemaal op een unieke locatie, van de Amsterdamse gracht tot een landgoed in het groen en de binnenstad van Gouda, waardoor het vakantiegevoel versterkt wordt.

Tijdelijk mantelzorg overdragen?

Voor een ander zorgen houdt een mantelzorger langer vol als hij of zij er zelf ook even tussenuit kan om op te laden. Dan is het belangrijk dat de dierbare op een veilige plek verblijft waarbij professionele zorg vanzelfsprekend is. "Wij nemen de zorg met alle liefde tijdelijk over van de mantelzorger. Daarbij staan persoonlijkheid en kleinschaligheid voorop. Zo zorgen wij ervoor dat de mantelzorger met een gerust hart op vakantie kan."

Meer informatie over zorghotel?

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van uw zorghotel naar keuze? Neem dan gerust contact met Domus Valuas op via: 085-0813213 of per mail wonenbij@domusavaluas.nl en vraag vrijblijvend een brochure aan. Zie ook https://domusmagnus.com/vakantie-in-eigen-land-met-24-uurs-zorg-en-service

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 12:06

Aangehouden man bedreigt en beledigt agenten en vernielt cel

Agenten hebben zaterdagavond een 33-jarige man in Lekkerkerk aangehouden voor bedreiging, vernieling en mishandeling. Doormiddel van een BTGV (benaderingstechniek gevaarlijke verdachte) werd de man door agenten aangehouden. Tijdens het vervoer naar het cellencomplex in Gouda beledigde en bedreigde de man agenten. De verdachte heeft ook vernielingen in zijn cel in Gouda aangericht. 

Sport gisteren 11:39

Jarige Emma Wissing (Roei- en Zeil Gouda) Nederlands Kampioen dubbelvier

Emma Wissing (van Roei- en Zeil Gouda), Lotte Raben (Hunze), Milou Galdey (Iris) en Amelie van Sluis (Hemus) hebben afgelopen zondag 19met een zinderende eindsprint het NK roeien voor ploegen binnengehaald in een dubbelvier voor meisjes t/m 16 jaar (M16 4x). De enige andere Goudse overwinning was voor Anaïs van Alphen, die de M16 skiff (geen NK nummer) overtuigend in haar voordeel besliste. Daarnaast wisten de Goudse roeiers nog 5 NK-podiumplekken te bemachtigen.

Advertorial Theater gisteren 11:28

Showtje Ongeregeld improviseert De eigenzinnige improvisatie show

Het kan weer, het mag weer, ze willen weer, dus ze gaan weer… Showtje Ongeregeld speelt op zaterdag 25 mei een nieuwe Impro-show in Gouda Studio's aan de Oosthaven 12. Het showtje van Showtje Ongeregeld heet De eigenzinnige improvisatie show.

Opinie gisteren 11:17

Kantelen

We maken op Gouwestad Radio het programma Gewoon Groen nu al een aantal jaren en we kunnen terugkijken op een veelheid aan onderwerpen waar we aandacht voor hebben kunnen vragen. Daar zijn we dan ook voor. We zien nu wel een aantal kantelpunten in onze onderwerpen verschijnen.

Voetbal gisteren 10:46

Jodan Boys VR1 schrijft historie met kampioenschap van de hoofdklasse

Jodan Boys VR1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden van de hoofdklasse en promoveert daarmee naar het hoogste amateurniveau: De Topklasse. Dit na een mooi en goed voetbalseizoen. Met als bekroning een 4-0 thuisoverwinning op Jong Sparta voor pakweg 500 toeschouwers.

Dieren gisteren 10:22

Weet jij al wat jouw wijkbij is?

Op 20 mei, wereldbijendag, start in Zuid-Holland de campagne 'Help onze wijkbij'. Elke wijk in Zuid-Holland heeft een van 15 geselecteerde wilde bijen gekregen om voor te zorgen. Het doel: samenwerken aan een goed Zuid-Hollands bijenlandschap in 2030.