Domus Valuas
Advertorial Gezondheid en welzijn

Sint Jozefpaviljoen fungeert ook als tijdelijk verblijf voor vakanties

Soms heeft u tijdelijk zorg met verblijf nodig. Bijvoorbeeld voor herstel na een ziekenhuisopname. Of misschien wilt u graag op vakantie, maar heeft u zorg nodig. Ook voor tijdelijke zorg kunt bij Domus Valuas terecht. Een aantal van haar locaties, zoals het Goudse Sint Jozefpaviljoen, beschikt over zorgappartementen, speciaal ingericht voor een tijdelijk verblijf.  Daarnaast heeft Domus Valuas ook zorghotels door heel Nederland. In de zorghotels krijgt u dezelfde goede zorg, maar ervaart u ook nog eens de gastvrijheid en luxe van een hotel.

Herstellen én genieten

In de zorghotels en zorgappartementen van Domus Valuas kunt u onder professionele begeleiding in alle rust herstellen én genieten. De gemeubileerde appartementen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen voor veiligheid, zorg en comfort. Voor de zorg zijn er dag en nacht zorgmedewerkers aanwezig. Dat geeft een gerust gevoel.

Herstellen voor u weer naar huis terugkeert

Een zorghotel fungeert vaak als een herstellingsoord: een brug tussen een ziekenhuisopname en de terugkeer naar uw eigen woning. U bent bijvoorbeeld geopereerd maar nog niet klaar om naar uw woning terug te keren. Soms moet de ziekenhuisopname ook mentaal een plek krijgen. Of u hebt een moeilijke periode achter de rug en moet weer even ‘opladen’. In dat soort situaties is een tijdelijk verblijf in een van de zorghotels of zorgappartementen van Domus Valuas een uitkomst.

Vakantie met zorg

Wilt u op vakantie maar heeft u zorg nodig? Ook dan biedt een tijdelijk verblijf in een van de zorghotels van Domus Valuas uitkomst. Hier voelt een tijdelijk verblijf namelijk écht als vakantie. U bent even weg uit de eigen omgeving, maar ontvangt daarbij wel de zorg die nodig is. En dat 24 uur per dag. De locaties doen er alles aan om het de logees naar hun zin te maken. En dat allemaal op een unieke locatie, van de Amsterdamse gracht tot een landgoed in het groen en de binnenstad van Gouda, waardoor het vakantiegevoel versterkt wordt.

Tijdelijk mantelzorg overdragen?

Voor een ander zorgen houdt een mantelzorger langer vol als hij of zij er zelf ook even tussenuit kan om op te laden. Dan is het belangrijk dat de dierbare op een veilige plek verblijft waarbij professionele zorg vanzelfsprekend is. "Wij nemen de zorg met alle liefde tijdelijk over van de mantelzorger. Daarbij staan persoonlijkheid en kleinschaligheid voorop. Zo zorgen wij ervoor dat de mantelzorger met een gerust hart op vakantie kan."

Meer informatie over zorghotel?

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van uw zorghotel naar keuze? Neem dan gerust contact met Domus Valuas op via: 085-0813213 of per mail wonenbij@domusavaluas.nl en vraag vrijblijvend een brochure aan. Zie ook https://domusmagnus.com/vakantie-in-eigen-land-met-24-uurs-zorg-en-service

Meer nieuws

Gemeente vandaag 19:16

Global Goals Dashboard maakt inzichtelijk hoe Gouda ervoor staat

Hoeveel mensen in Gouda leven onder of rond het sociaal minimum? Hoe is de ontwikkeling van de woningvoorraad in onze stad? Hoe staat het met de gezondheid van Gouwenaars? Hoeveel CO2-uitstoot heeft Gouda afgelopen jaren bespaard? Is de kwaliteit van onze wateren verbeterd? De antwoorden op deze en nog veel meer vragen zijn te vinden op het nieuwe Global Goals Dashboard dat de gemeente Gouda deze week heeft gelanceerd.

Gemeente vandaag 18:58

Gouda maakt einde aan lange BKR-registratie na schuldentraject

Om inwoners te helpen hun leven sneller op te pakken na een schuldhulpregeling kort de gemeente Gouda de BKR-registratie fors in. De registratie blijft niet langer 5 jaar staan, maar slechts 6 maanden. “We willen dat mensen sneller perspectief krijgen en weer volwaardig mee kunnen doen in de samenleving”, licht wethouder Armoedebestrijding Jan Kees Oppelaar toe.

Advertorial Sport en recreatie vandaag 18:58

Beweegmakelaars SPORT•GOUDA op vaste tijden te vinden in wijken

SPORT•GOUDA wil ervoor zorgen dat alle inwoners van Gouda gaan (én blijven) bewegen. Niet iedereen vindt het echter even gemakkelijk om een keuze te maken in het uitgebreide sport- en beweeglandschap dat Gouda biedt. Ook kan de financiële situatie een drempel opwerpen om te gaan sporten of lid te worden van een sportvereniging. Bij al dit soort vragen zijn de beweegmakelaars van SPORT•GOUDA de aangewezen personen om hulp te bieden.

Advertorial Groen vandaag 18:52

Wandel mee met Groene Avondvierdaagse

Buurtgroen Gouda en Velt Groene Hart houden van 1 tot en met 4 juli voor de allereerste keer de Groene Avondvierdaagse! Je loopt vier avonden langs bekende en onbekende groene pareltjes in Gouda. Buurtgroen Gouda is onderdeel van Gouda Bruist.