Winkelcentrum Bloemendaal
Advertorial Sinterklaas

Sinterklaas komt naar Winkelcentrum Bloemendaal

Hij komt, hij komt! Sinterklaas komt naar Winkelcentrum Bloemendaal! De grote kindervriend is voornemens zaterdag 19 november naar Winkelcentrum Bloemendaal te komen. Na een lange tocht vanuit Spanje zal de Sint met zijn Pietenband om 10u30 in het winkelcentrum arriveren en ze zullen daar tot zeker 14u30 verblijven.

Kinderactiviteiten

Zaterdag, 19 november van 10u30 tot 14u30, is er van alles te doen in het winkelcentrum. Je kan paardrijden, luisteren naar de pieten-band en natuurlijk Sinterklaas ontmoeten! Na het ontvangst van Sinterklaas kunnen kinderen klimmen en klauteren bij verschillende pietenspellen. Samen met de Pieten kunnen ze pepernoten gooien, paardrijden, daklopen en nog veel meer! Hebben de kinderen meegedaan aan alle spellen? Dan ontvangen ze met hun pietendiploma een overheerlijk ijsje van Verhage Gouda! 

Bliksembezoek

Op 3 december komt Sinterklaas nog een keer langs in het winkelcentrum. Van 10u00 tot 12u00 kunnen de kinderen Sinterklaas begroeten en genieten van het strooigoed van de Pieten! 


Meer nieuws

Exposities vandaag 14:23

Expositie Freedom Seekers van Jet ter Halle

Wat is vrijheid voor jou? Voor documentaire fotograaf Jet ter Halle was dit je voeten volgen zonder iets te willen of te moeten. In Parijs veranderde haar perspectief door Aslam, Courage, Oscar en Vlad. Zij kwamen alleen te staan, verkeerde in angst voor hun leven en ontvluchtte hun land om zich vrij te kunnen uiten ongeacht hun seksuele oriëntatie. De documentaire ‘Freedom Seekers’ is te bewonderen samen met een fotocollectie van Ter Halle haar reizen. Te zien in Stadskant, Stationsplein 8.

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.