Advertorial Ondernemen

Sla je slag op platformbijeenkomst Groene Hart Werkt!

Platform Groene Hart Werkt! nodigt je van harte uit voor haar zevende platformbijeenkomst op woensdag 12 oktober 2022. Deze keer ontvangt het platform je graag bij Golfbaan Bentwoud, midden in het Groene Hart. Dus kom en sla je slag...

Het Platform Groene Hart Werkt is hét regionale platform voor circulaire economische initiatieven in het groene hart. Organisator van diverse netwerkbijeenkomsten en kenniscafés . Tevens ondersteuner van projecten in het Groene Hart die circulariteit en samenwerking in de keten tot doel hebben.

Voor de platformbijeenkomst van 12 oktober heeft Groene Hart Werkt! een interessante mix samengesteld van pitches van bedrijven die een circulair, innovatief concept hebben ontwikkeld of een project uitvoeren waaraan het platform verbonden is. Hieronder lees je het programma dat professioneel wordt begeleid door moderator Maureen van Leeuwen. Na de pitches is er gelegenheid tot netwerken en zijn de sprekers aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Meld je uiterlijk maandag 10 oktober a.s. aan via de ‘registreer’ button op deze pagina.

Intervisiesessie ‘Meet & Match’

Voorafgaand aan de platformbijeenkomst biedt het platform de ondernemers de mogelijkheid van 10u00-11u00  deel te nemen aan een intervisiesessie Meet & Match: hét moment waarop jij als ondernemer met circulaire ambities je vraagstuk kan voorleggen aan een groep medeondernemers en een specialist van Het Versnellingshuis. Het doel van deze Meet & Match is jou een stap verder te helpen met het vinden van een antwoord op jouw circulaire vraag. Je kan sparren met een expert en ontvangt tips en suggesties voor jouw specifieke uitdaging. Tevens kom je in contact met relevante ondernemers of partijen en breid je je netwerk uit.

Voor deze sessie is het nodig je apart in te schrijven via groenehartwerkt@alphenaandenrijn.nl. Doe dit uiterlijk woensdag 5 oktober a.s. Je ontvangt een separate bevestiging. Meld je snel aan, want er is slechts beperkt plaats.

Programma Platformbijeenkomst

11:00 uur Inloop

11:15 uur Opening door Jacques Rozendaal, voorzitter

11:20 uur Pitches:

  • TinyOcean, innovatief circulair kweeksysteem voor zeeorganismen door Leodie Kruidhof – BlueLinked
  • Groene Hart Waterstof project, veenvrij telen door René van Tol – Delphy
  • Hergebruik installatieapparatuur, voor industrie en installatiebranche door Franjo Stakovic – Circospin
  • Ondergrondse circulaire wateropvang door Jouke Velstra – Acaciawater
  • Mycobase, biobased piepschuim om wegen lichtgewicht op te hogen door Arend van Woerden – Sweco
  • EnergyHub Waddinxveen, waterstof tankstation in Waddinxveen door Bas Hollemans – DCB Energy

12:20 uur Afsluiting door Jacques Rozendaal

12:30 uur Netwerklunch

14:00 uur Einde


Meer nieuws

Advertorial Film vandaag 13:05

Stichting Culturele Verrassingen komt weer met een verrassing

Stichting Culturele Verrassingen van Marcel Kamphuis komt vandaag weer met een verrassing. Samen met Museumhaven Gouda gaat Kamphuis een Drijf-In Bioscoop organiseren met heel veel live-muziek. En wel op 7, 8 en 9 juni rond het IJsselhuis. 

Advertorial Filmhuis Gouda vandaag 12:01

Film ‘Anton de Kom, wij slaven van Suriname’ in Filmhuis Gouda

De film ‘Anton de Kom, wij slaven van Suriname’ is de eerste van drie dit jaar, in de langer lopende reeks films over het slavernijverleden in Filmhuis Gouda. Regisseur Frank Zichem (1945) is woensdag 24 april om 20u00, op de sterfdag van Anton de Kom, in het Filmhuis te gast om zijn documentaire over Anton de Kom toe te lichten.

ICT en technologie vandaag 11:13

We hebben een nieuwe Explore Gouda-webapp

De nieuwe Explore Gouda-webapp is gelanceerd. De webapp, ontwikkeld door Centric, is een laagdrempelige hulp voor inwoners én bezoekers om Gouda (nog) beter te leren kennen.

Advertorial Exposities vandaag 10:30

De Goudse Waarden en Coornhert gymnasium halen expo De Democratiefabriek naar Gouda

De Goudse Waarden en het Coornhert gymnasium hebben het initiatief genomen om samen de interactieve tentoonstelling ‘Democratiefabriek’ in mei naar Gouda te halen. De tentoonstelling raakt thema’s als democratie, vrijheid en dictatuur, oorlog, maar ook antisemitisme, vooroordelen en nog veel meer.

Advertorial Voor Kinderen vandaag 08:36

Feestelijke opening varkensstal en jubileumjaar kinderboerderij

Kinderboerderij De Goudse Hofsteden bestaat 50 jaar! Dit laten ze daar niet ongemerkt voorbij gaan. Ze openden het jubileumjaar afgelopen zondag met de opening van de varkensstal door  Wethouder Klijmij-van der Laan en Kinderwethouder Luc van Gastel.  In de afgelopen maanden is de varkensstal opgeknapt en opnieuw ingericht.