Jodan Boys
Advertorial Voetbal

Sponsor Keller Infra steekt G-team Jodan Boys in het nieuw

Sinds 2013 voetbalt de G-groep bij de Jodan Boys. Al bijna tien jaar lang, vaste prik, op woensdag trainen en op zaterdagochtend de wedstrijd. Met trots zijn de mannen afgelopen zaterdag in een nieuw shirt gestoken. Sponsor Keller Infra is bereid gevonden nieuwe tenues te sponsoren voor het G-team.

Rugnummers

De spelers zijn zeer verguld met hun nieuwe shirts en vooral met de door henzelf gekozen rugnummers. (ieder met zijn eigen verhaal achter het gekozen nummer).

Keller Infra

Directeur Mika Keller van Keller Infra heeft het G-team als begunstigde uitgekozen omdat zijn broer vroeger in het G-team van GSV voetbalde (het G team van GSV heeft in 2013 een doorstart gemaakt bij de Jodan Boys).

Winterkampioen

Naast de presentatie van de tenues was er ook de huldiging voor het feit dat het team winterkampioen is geworden. Alle spelers ontvingen hiervoor een welverdiende medaille en een overheerlijke traktatie in de kantine.


Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 10:33

Docent Mark Hagenaars laat leerlingen Gouds Geschiedenis Examen maken

Deze weken worden de centrale examens voor het voortgezet onderwijs afgewerkt. Dit betekent een hoop blokken, samenvattingen maken en oefenexamens doen. Docent geschiedenis Mark Hagenaars van CSG De Goudse Waarden liet zijn vwo-leerlingen in aanloop naar de examentijd zélf examenvragen bedenken.

Advertorial Evenementen vandaag 10:08

Grootste editie ooit van IJssel- en Josephmarkt op tweede Pinksterdag

Bereid je voor op de grootste en meest bruisende editie ooit van de jaarlijkse IJssel- en  Josephmarkt, gehouden op tweede Pinksterdag. De organisatie kondigt aan dat ze dit jaar een recordaantal inschrijvingen heeft ontvangen van  enthousiaste buurtbewoners die hun tweedehands spullen komen verkopen tijdens dit populaire evenement.

Waterpolo vandaag 09:49

Nipte zege waterpoloërs GZC Donk in halve finales play-offs tegen UZSC

De waterpoloërs van GZC Donk hebben vrijdagavond een moeilijke en nipte zege geboekt op USZC. In het Groenhovenbad werd het uiteindelijk 13-12 voor de ploeg van Ingmar Veenhuis, na de periodestanden 2-5, 8-8 en  9-11. Zaterdagavond, aanvang 21u00, speelt GZC Donk de terugwedstrijd in zwembad De Krommerijn in Utrecht.  

Evenementen vandaag 09:02

Openstellingen van voormalige NTC-bunker van PWA-kazerne

De voormalige bunker van het Nationaal Territoriaal Commando – NTC aan de Groen van Prinsterersingel 44 wordt tweemaal voor publiek opengesteld. Op zaterdag 1 juni en zaterdag 15 juni tussen 10u00 en 16u00 is de NTC-bunker open voor het Gouds-publiek en uiteraard ook voor andere belangstellenden.

Afval milieu schoonmaak vandaag 09:00

Arno van Haasterecht wordt directeur Cyclus

De aandeelhouders van Cyclus hebben Arno van Haasterecht benoemd tot directeur van Cyclus. Van Haasterecht (1978) zal per 15 juli 2024 de dagelijkse leiding van het afvalbeheerbedrijf op zich nemen én samen met de medewerkers en andere stakeholders verder bouwen aan de organisatie.