Sport Op Zaterdag

Sport Op Zaterdag in een nieuw jasje

Het team van Sport Op Zaterdag is onlangs in nieuwe kleding gestoken. Dit mede dankzij de hulp en steun van onder meer enkele welwillende sponsors. Vanaf nu zijn de medewerkers van Sport Op Zaterdag in het rood op locatie en langs de velden te vinden. 

Op de foto's - een groot gedeelte - van de verslaggevers, technici en presentatoren die wekelijks de uitzending verzorgen. Sport Op Zaterdag is te horen op Gouwestad Radio, BR6 en Midland FM. 106.2 FM (Gouda e.o), 107.8 FM (Bodegraven e.o.), 107.5 FM (Oudewater e.o.), via DAB+ en via de livestream.

sport sport op zaterdag nieuw jasje met pet.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gezin vandaag 11:08

Stadsbestuur verkent nieuwe mogelijkheden om complexe scheidingen te voorkomen

Het stadsbestuur gaat nieuwe mogelijkheden verkennen voor een Goudse aanpak om complexe scheidingen te voorkomen. Bij complexe scheidingen gaat het om ernstige, vaak langdurige conflicten tussen (ex)partners. De Goudse aanpak moet erin voorzien dat kinderen niet, of zo min mogelijk de dupe worden van zo’n scheiding.

Gas Water Licht vandaag 10:18

Tarief drinkwater Oasen stijgt

De komende jaren blijft Oasen fors investeren in de drinkwatervoorziening voor de toekomst. Deze investeringen zijn noodzakelijk om voldoende betrouwbaar drinkwater te blijven garanderen. Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders is het drinkwatertarief voor 2024 vastgesteld. Het komende jaar kost duizend liter drinkwater 1,56 euro bij Oasen. Het vastrechttarief wordt 91,45 euro per jaar.

Weer in Gouda vandaag 09:29

Af en toe zon, maar wel een dikke jas nodig voor winterse buien

Met af en toe een zonnetje tussen hagel en natte sneeuw door belooft het een winterse dag te worden.  In de loop van de ochtend klaart het een beetje op en 's middags schijnt de zon zelfs af en toe. Toch komen er in het hele land nog enkele winterse buiten voor. Met een zwakke wind en een temperatuur tussen de 1 en 5 graden is dat ingepakt met een sjaal en handschoenen goed te doen.