Sport.Gouda
Advertorial Sport en recreatie

Sportieve meivakantie met SPORT•GOUDA: zie hier het programma

Tijdens de meivakantie zorgt SPORT•GOUDA ervoor dat niemand zich hoeft te vervelen. Ook deze vakantie staat er namelijk weer een leuk en gevarieerd sport- en beweegprogramma op de planning. Ook kun je vanaf woensdag 1 mei weer een sprong maken in het buitenbad! Wanneer zien we jou bij onze activiteiten? Bekijk snel het programma op www.sportpuntgouda.nl.

sport.gouda meivakantie 2024.jpg

Interactief luchtkussen & Suppen in het Groenhovenbad (4 t/m 12 jaar)

Op maandag 29 april en woensdag 1 mei kan de jeugd zich vermaken in het Groenhovenbad. Zo hebben we drijf- en speelmateriaal voor de allerkleinsten, ligt er een interactief speelkussen in het water en is er de mogelijkheid om te Suppen! Koop alvast een ticket op www.sportpuntgouda.nl en mis het niet!

BMX, Freerunnen, klimmen en andere Urban Sports in Sportcentrum de Mammoet (0 t/m 12 jaar)

Op dinsdag 30 april staat Sportcentrum de Mammoet in het teken van Urban Sports tijdens de Urban Sport en Spel spelen. Van 10u30 tot 13u00 kunnen kinderen deelnemen aan verschillende workshops gegeven door lokale verenigingen. Van Freerunnen tot 3 tegen 3 basketbal en BMX-fietsen, er is voor ieder wat wils! Het volledige programma is te vinden op www.sportpuntgouda.nl.

Prikkelarm uurtje bij De Goudse Urban Sport en Spel spelen

Er is een speciaal prikkelarm uurtje tijdens de Goudse Urban Sport en Spel spelen van 9u00-10u00. Minder prikkels, maar net zo veel plezier! Er is plek voor 50 deelnemers.  

Tickets voor de Goudse Urban Sport en Spel Spelen zijn verkrijgbaar via de website van SPORT•GOUDA

Girls Only Zaalvoetbaltoernooi 5 vs 5 in Sportcentrum de Mammoet (12 t/m 18 jaar)

Op maandag 29 april verandert Sportcentrum de Mammoet in een voetbalarena voor het coolste Girls Only Zaalvoetbaltoernooi! Dus, alle meiden tussen 12 en 18, it’s your time to shine. Van 13u00 tot 17u00 gaan we los met 5 vs 5 wedstrijden waarbij plezier voorop staat!

Meedoen is gratis maar graag wel even aanmelden. De aanmeldlink is te vinden op de website van SPORT•GOUDA. Aanmelden kan per team of alleen, bij het laatste zoeken wij een team voor je.

Sport & Autisme in de Dick van Dijkhal (6 t/m 15 jaar)

Op woensdag 1 mei 10u00 houdt SPORT•GOUDA een beweegactiviteit in de Dick van Dijkhal speciaal voor kinderen met autisme in de leeftijdscategorieën 6 t/m 15 jaar. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar inschrijven@sportpuntgouda.nl (inschrijving sluit op 24 april 09u00).

Buitenbad weer open in het Groenhovenbad!

Van maandag 29 april t/m zondag 5 mei (één week) is er een aangepast openingstijdenrooster voor het Groenhovenbad. Zo kan er dagelijks recreatief gezwommen worden in het binnen én buitenbad! Ook worden er dagelijks leuke lessen georganiseerd zoals Watergymnastiek, Aquajoggen en Zwanger & Fit. 

Kijk voor alle informatie over de meivakantieactiviteiten, het vakantierooster van het Groenhovenbad en voor tickets op www.sportpuntgouda.nl.  


Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.