Sport(ieve)wethouder Michiel Bunnik doet mee aan Heel Gouda Fietst en Wandelt

Wethouder Michel Bunnik is niet voor niets de wethouder die over sport in Gouda gaat. Hij doet zondag mee aan Heel Gouda Fietst en Wandelt met een wandeling van 20 km langs de randen van de stad. Wie met hem wilde  meewandelen, kon aanhaken. Bunnik vertrok op zondag 5 juni om 09u00 bij 14theroad (Goudasfalt) en was rond 18u45 terug.

Een vriendenclub van Gouwenaars houdt ter gelegenheid van Gouda750jaar in het Pinksterweekend van 5 en 6 juni 2022 een ontdekkingsreis rond Gouda. Op de fiets of te voet. Dat wel. Kies uit drie verschillende fietstochten van 25, 55 en 120 kilometer en vijf verschillende wandelroutes tussen 8 en 20 kilometer. Voor ieder wat wils. Dit onder de noemer Heel Gouda Fietst en Wandelt. Stempelkaarten en een medaille aan het eind zorgen voor een 'Elfstedengevoel'.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen vandaag 11:42

Kinderboerderij viert 50-ste verjaardag met heropening opgeknapte varkensstal

Er is de afgelopen weken op Kinderboerderij De Goudse Hofsteden hard gewerkt in de varkensstal. De muren en kozijnen zijn geschilderd en de nieuwe hekken geplaatst. Op zondag 21 april wordt de stal heropend. Tijdens deze feestelijke dag viert de kinderboerderij ook de start van het bijzondere jubileumjaar. Kinderboerderij De Goudse Hofsteden bestaat namelijk 50 jaar!

Advertorial Winkels vandaag 11:20

Feestelijke opening Action Winkelcentrum Bloemendaal

Action Winkelcentrum Bloemendaal is zaterdagmorgen om 8u30 feestelijke open gegaan. Het is de 416de vestiging in Nederland en de tweede in Gouda. De populaire winkelketen heeft in het winkelcentrum zo'n duizend vierkante meter op de eerste verdieping van het Goudse winkelcentrum. Action heeft ook meteen een mooie actie: iedere bezoeker krijgt een big shopper en een kraskaart.

Sport vandaag 10:55

Bekeravontuur Goudse hockeydames voorbij

Er komt niets na Groningen. Het prachtige bekeravontuur van de dames van GMHC kwam vrijdagavond met een 3-0 nederlaag tegen GHBS ten einde. Dat lijkt een kansloze nederlaag, maar dat was het absoluut niet. De ruim honderd met bus en auto’s meegereisde supporters zagen hun favorieten de eerste klasser zeer goed partij geven.

Verkeer en vervoer gisteren 19:33

Spoorstraat voor laatste keer afgesloten voor werkzaamheden aan viaduct

Let op: dit weekend is de derde en laatste afsluiting voor werkzaamheden aan het viaduct Noothoven van Goorstraat. Dit vanwege het aanbrengen van een betonlaag op het nieuwe viaduct. De Spoorstraat is daarvoor afgesloten van vrijdag 19 april 21u00 tot uiterlijk zondagochtend 21 april 6u00.