Cinema Gouda

Staanplaatsen bij Cinema Gouda

Cinema Gouda gaat dit jaar nog meer inzetten op beleving voor iedereen. Veel bezoekers maken al gebruik van de handige 10-rittenkaart, maar vanaf volgende week gaat Cinema Gouda nog een stap verder met goedkopere tickets. De duurdere VIP-plekken achter in de zaal worden omgezet naar goedkopere staanplaatsen. 

Wees zeker van een goede plek

De nieuwe reeks staanplaatsen zijn niet op nummer en hierdoor krijgt iedereen de kans om op de beste plekken te kunnen staan. "We raden hiervoor aan om tijdig aanwezig te zijn. Hoe laat je voor de deur moet staan verschilt natuurlijk bij elke film, maar wij raden aan om er een uur tot half uur, afhankelijk van de populariteit van de film, van tevoren te zijn", aldus een woordvoerder van Cinema Gouda.

Golden Circle-kaarten en early access

De staanplaatsen bij Cinema Gouda zijn onderdeel van een groter plan rond Golden Circle-kaarten en early access. Met early access kun je (meestal ongeveer een kwartier) eerder de zaal binnen dan de reguliere kaartkopers. Door gebruik te maken van de early access kun je de voorstelling dus helemaal vooraan meemaken. Bij sommige films in zaal 1 worden ook aparte Golden Circle kaarten verkocht. Dit zijn staanplaatsen vooraan in de zaal.

De kaarten gaan vanaf volgende week in de verkoop via www.cinemagouda.nl en kosten €5 voor een 
staanplek en €7,50 voor Golden Circle.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Ondernemen vandaag 15:41

Druk bezochte bijeenkomst GBC/SBG met gastspreker Robert Doornbos

Een volle raadzaal van het Huis van der Stad dinsdagavond bij de inspiratieavond van de Samenwerkende Binnenstadondernemers Gouda en Goudse Business Club. Dit met een mooie, informele en informatieve bijdrage van gastspreker en oud Formule 1-coureur Robert Doornbos.

Politiek vandaag 15:19

Wethouder Rogier Tetteroo neemt vanavond afscheid van Goudse politiek

Na bijna 9 jaar wethouderschap en 4 jaar raadslidmaatschap (fractievoorzitter) is Rogier Tetteroo vanaf donderdag 1 juni aan de slag gegaan voor het start-up bedrijf MicroWoning.com. Vanavond, woensdag 7 juni, neemt Tetteroo tijdens de raadsvergadering afscheid van de Goudse politiek. 

Advertorial Theater vandaag 15:04

De Waarheid van Kate op do. 8 juni in De Theaterbakkerheij

‘De waarheid van Kate’ is een multimedia voorstelling van John de Heij theaterproducties waarin Suzanne Glasbergen maar liefst 26 personages speelt, live op het toneel en via drie grote LCD schermen als in een videoclip. Voor het eerst sinds jaren staat John de Heij zelf weer op het toneel, ditmaal in de rol van live muzikant en dj. En wel op donderdag 8 juni, vanaf 20u00 in De Theaterbakkerheij.

Gezondheid en welzijn vandaag 14:58

HPV-prikbus komt naar treinstation Gouda

Hecht GGD Hollands Midden gaat komende week op pad met een speciale HPV-prikbus. Op 8 en 9 juni staat de duidelijk herkenbare blauwpaarse bus bij het treinstation van Gouda. Dit in het kader van de ‘Mis ‘m niet’-campagne waarvoor staatssecretaris Van Ooijen op 31 mei het startschot gaf.

Voetbal vandaag 13:34

Brainstormavond bestuurlijke toekomst Olympia

De voetbalvereniging Olympia houdt woensdagavond 7 juni vanaf 20u00 in haar clubhuis een brainstorm sessie over de bestuurlijke toekomst van de club én om te helpen een aantal belangrijke posities in te vullen. Aanleiding voor de bijeenkomst is dat het steeds lastiger blijkt om mensen te vinden om belangrijke vrijwilligersplekken in te vullen.

Natuur en recreatie vandaag 13:07

'Het laaghangende fruit is geoogst, op naar meer'

Operatie Steenbreek Gouda maakte dinsdag het motto van haar 5-jarig bestaan en verjaardag bekend. Dit bij overhandiging van een appelboompje aan burgemeester Pieter Verhoeve in het Huis van de Stad. Het motto is 'Het laaghangende fruit is geoogst, op naar meer'.