Cinema Gouda

Staanplaatsen bij Cinema Gouda

Cinema Gouda gaat dit jaar nog meer inzetten op beleving voor iedereen. Veel bezoekers maken al gebruik van de handige 10-rittenkaart, maar vanaf volgende week gaat Cinema Gouda nog een stap verder met goedkopere tickets. De duurdere VIP-plekken achter in de zaal worden omgezet naar goedkopere staanplaatsen. 

Wees zeker van een goede plek

De nieuwe reeks staanplaatsen zijn niet op nummer en hierdoor krijgt iedereen de kans om op de beste plekken te kunnen staan. "We raden hiervoor aan om tijdig aanwezig te zijn. Hoe laat je voor de deur moet staan verschilt natuurlijk bij elke film, maar wij raden aan om er een uur tot half uur, afhankelijk van de populariteit van de film, van tevoren te zijn", aldus een woordvoerder van Cinema Gouda.

Golden Circle-kaarten en early access

De staanplaatsen bij Cinema Gouda zijn onderdeel van een groter plan rond Golden Circle-kaarten en early access. Met early access kun je (meestal ongeveer een kwartier) eerder de zaal binnen dan de reguliere kaartkopers. Door gebruik te maken van de early access kun je de voorstelling dus helemaal vooraan meemaken. Bij sommige films in zaal 1 worden ook aparte Golden Circle kaarten verkocht. Dit zijn staanplaatsen vooraan in de zaal.

De kaarten gaan vanaf volgende week in de verkoop via www.cinemagouda.nl en kosten €5 voor een 
staanplek en €7,50 voor Golden Circle.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Zorg vandaag 17:28

Verlichte tractoren brengen kerstgroet aan bewoners zorgcentra

Een stoet verlichte tractoren reed vrijdagavond vanuit Stolwijk naar Gouda en weer terug. In Gouda werd een bezoek gebracht aan de bewoners van zorgcentrum De Hanepraij en in Stolwijk aan de bewoners van woonzorgcomplex Wilgenhoven. De initiatiefnemers wilden op deze wijze een kerstgroet aan de bewoners van beide huizen overbrengen.

Calamiteiten vandaag 17:19

Berk valt op dak museumhavencafé IJsselhuis

Een berk bij het Museumhavencafe IJsselhuis is vanacht door de hevige wind afgebroken en vervolgens op het dak terecht gekomen van het voormalige schipperswachtlokaal. Het IJsselhuis liep daarbij flinke schade op, maar kon zondag wel gewoon open.

Voetbal vandaag 16:22

DONK kent weer twee gezichten

Dat bijna een uur uitstekend voetbal spelen en een 3-0 voorsprong nemen geen garantie is voor een eenvoudige zege, werd in de strijd tussen de nummer twee, DONK, en het laaggeplaatste CSW maar weer eens bewezen. De thuisploeg freewheelde ogenschijnlijk eenvoudig naar een ruime voorsprong, maar kwam uiteindelijk billenknijpend nog goed weg met “slechts” een 3-2 overwinning.

Ongeval vandaag 16:07

Auto op z'n kop in water Burgemeester van Reenensingel

Een automobilist raakte zondagmiddag rond 12u20 door nog onbekende oorzaak met zijn auto van de Burgemeester van Reenensingel en belandde vervolgens met zijn voertuig op z'n kop in het naastgelegen water. De automobilist en een bijrijder zijn er vandoor gegaan en hebben zich nog niet gemeld.

Advertorial gospel vandaag 11:00

Concerten negende editie Black Gospel Night bijna uitverkocht

De feestdagen staan bijna voor de deur. Nog 14 dagen en dan is het zover! Eigenwijze Evenementen B.V., een toonaangevende evenementenorganisatie uit Reeuwijk, kondigt met trots aan dat de 9e editie Black Gospel Night bijna is uitverkocht. Niet verwonderlijk: Black Gospel Night in Gouda brengt vreugde en inspiratie in het hart van de feestdagen.

Voetbal vandaag 10:08

Jodan Boys met zege de feestdagen in

Jodan Boys heeft de laatste competitiewedstrijd van 2023 goed afgesloten. In eigen huis was de ploeg van Erik van Zoest een maatje te groot voor Argon. De Gouwenaars hadden grote delen van de wedstrijd een veldoverwicht, maar hielden Argon lange tijd in de wedstrijd. Uiteindelijk won Jodan Boys toch met duidelijke cijfers: 5-2.