Cinema Gouda

Staanplaatsen bij Cinema Gouda

Cinema Gouda gaat dit jaar nog meer inzetten op beleving voor iedereen. Veel bezoekers maken al gebruik van de handige 10-rittenkaart, maar vanaf volgende week gaat Cinema Gouda nog een stap verder met goedkopere tickets. De duurdere VIP-plekken achter in de zaal worden omgezet naar goedkopere staanplaatsen. 

Wees zeker van een goede plek

De nieuwe reeks staanplaatsen zijn niet op nummer en hierdoor krijgt iedereen de kans om op de beste plekken te kunnen staan. "We raden hiervoor aan om tijdig aanwezig te zijn. Hoe laat je voor de deur moet staan verschilt natuurlijk bij elke film, maar wij raden aan om er een uur tot half uur, afhankelijk van de populariteit van de film, van tevoren te zijn", aldus een woordvoerder van Cinema Gouda.

Golden Circle-kaarten en early access

De staanplaatsen bij Cinema Gouda zijn onderdeel van een groter plan rond Golden Circle-kaarten en early access. Met early access kun je (meestal ongeveer een kwartier) eerder de zaal binnen dan de reguliere kaartkopers. Door gebruik te maken van de early access kun je de voorstelling dus helemaal vooraan meemaken. Bij sommige films in zaal 1 worden ook aparte Golden Circle kaarten verkocht. Dit zijn staanplaatsen vooraan in de zaal.

De kaarten gaan vanaf volgende week in de verkoop via www.cinemagouda.nl en kosten €5 voor een 
staanplek en €7,50 voor Golden Circle.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Energie gisteren 19:00

Wellicht veld met zonnepanelen naast voetbalcomplex DONK

Vorig jaar zijn Goudse inwoners gevraagd op welke locaties zonnevelden gewenst zijn en waar niet. Daaruit is naar voren gekomen dat in Gouda voorlopig maar één zoeklocatie mogelijk is: naast het voetbalveld van Donk.

Archeologie gisteren 18:46

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.