Swing Gouda
Advertorial Horeca

Swing is dicht voor verbouwing: nieuwe vloer en twee grote bars

Swing op de Goudse Markt sluit van 29 januari tot en met 11 februari tijdelijk haar deuren. Dit om een make-over te ondergaan. Swing krijgt een nieuwe vloer en twee gloednieuwe bars.

Tijdens deze periode ben je van harte welkom op het terras van Swing en bij Dependance om te genieten van je dagelijkse portie Swing.
 
Op zaterdag 3 en 10 februari wordt het hele teras omgebouwd tot de ideale Silent Winter Disco. Dansen en meezingen met jouw favoriete muziek, borrelen met de lekkerste cocktails van Bacardi of speciale biertjes drinken van Brouwerij 't IJ.
 
 

Heropening

Ook in het weekend kun je nog steeds terecht voor gezellige borrels en dansjes. En als we Swing mogen geloven, gaat de heropening niet onopgemerkt voorbij! Stay tuned voor meer info!
 
En ohja, het terras bij Swing is natuurlijk overdekt en lekker verwarmd!

Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.