Olympia JO19

Twaalf spelers uit JO19-1 in selectie Olympia

De voetbalvereniging Olympia heeft de nieuwe A-selectie seizoen '23/'24 gepresenteerd. De huidige selectie gaat grotendeels door. Bijna 80% van de spelers heeft de jeugdopleiding bij Olympia doorlopen. Een aantal van hen heeft ook ervaring opgedaan bij andere verenigingen, maar keert weer terug. Maar liefst 12 jeugdspelers komen direct over vanuit de JO19-1.

Het team dat de afgelopen 1,5 jaar promoveerde van de hoofdklasse naar de 4e divisie en het seizoen afsloot in de 3e divisie. Olympia 1 speelt komend seizoen in de 2e klasse; Olympia 2 res. 2e klasse.

De spelers van huidig Olympia 1 die ook volgend seizoen deel uitmaken van de A–selectie:
Lotfi el Adchi, Joris van den Ban, Mees van de Berg, Olivier van den Berk, Dion van den Bosch, Aartjan van Dijk, Jason de Freitas, Niels Harfterkamp, Haitam el Harti, Fabian Heij, Glenn Heuvelman, Tom de Joode, Jip Kolenbrander, Davey Levendig, Lucas Min, Tim Ratsma, Robin Spaans, Dani Swets, Lion van de Velde.

Nieuwe spelers (transfer van andere club, 6 speelden in de jeugd bij Olympia)

Ismail Aitsimhand (VV Schoonhoven), Kujtim Amedi (CVV De Jodan Boys), Ingmar Bogers (BVV Barendrecht), Laurens Boogaard (GSV),  Mitchell van Hoorn (GSV), Soefjan de Koning (XerxesDZB), Antonio Mamalinkas (SV Gouda), Nadir Mohandis (SV DONK), Joël van de Ven (BVCB), Errol Vleggeert (GSV)
 
Nieuwe spelers die overkomen uit O19 selectie:
Alexander Dlugazyck, Duuk Bout, Emiel Doornweert, Ermin Kuduzivic, Jard Ratsma, Jelmer Baaiman, Kawa Fidan, Marco Jansen, Mischa van Vliet, Nils van de Put, Rick Buitelaar, Sam van de Brink
 
Stoppen:
Sylvo Jager (VV de Meer), Gregory Castano (Olympia 3)


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Festival gisteren 20:00

Voordelige earlybird combinatiepakketten Festival De Verwondering

In de hele Goudse binnenstad barst in het weekend van 19 tot en met 21 september De Verwondering weer los. De voorstellingen van The Ashton Company, Chagall en in de historische Agnietenkapel zijn in de verkoop gegaan met voordelige earlybird combinatiepakketten. 

Muziek gisteren 10:00

Songs about Fish and Ships zingen rond bij IJsselhuis Museumhavencafe

Het IJsselhuis Museumhavencafe bij het Binnenhavenmuseum is op zondag 16 juni van 15u00 tot 18u00 het toneel van Shantycafé's Songs about Fish and Ships. Met live optreden van de shantykoren Pekel en Gouds Getij. Het doel van deze middag is samen zingen over de zee, zeevaarders, vissersvrouwen, vis en drank.

Verkiezing gisteren 09:00

Verkiezing nieuwe kinderburgemeester op woensdag 19 juni

Op woensdagochtend 19 juni is de verkiezing van de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. Sara Crielaard, Hugo Gorter, Diyae El Mesnani, Rens Mikkers, Jinthe Seppenwoolde en Bavly Shenouda presenteren zich die ochtend aan het publiek en de jury in de raadzaal. Aan het eind van deze ochtend kiest de jury de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. De andere vijf kandidaten worden een jaar lang kinderwethouder van Gouda.

Gemeente gisteren 08:00

Winterdijktunnel opgeknapt met graffiti-kunst van scholieren

De Winterdijktunnel heeft een opknapbeurt gehad. De tunnel is gerestaureerd en de tegels zijn vervangen door een graffitikunstwerk. Dit kunstwerk is gerealiseerd door vier scholieren van het Driestar College, onder begeleiding van twee graffiti-artiesten. Wethouder Michel Klijmij-van der Laan was deze week bij de Winterdijktunnel aanwezig om de scholieren, de graffiti-artiesten en aannemer Batec namens het college van B&W te bedanken voor hun mooie werk. 

Muziek 14 jun. 2024 19:00

Goudse Esmee Joanna en Adje maken EK-liedje We zijn erbij

De Goudse Esmee van Oostende, oftewel Esmee Joanna, is een zangeres, performer, presentatrice, social-influencer en content-creator. Ze doet dus van alles. Ze heeft nu met de bekende Adje een EK-liedje gemaakt met 'Wij zijn erbij' (op Ich bin wie du). Dit voor het Europees Kampioenschap dat vanaf 14 juni in Duitsland wordt gespeeld.