Advertorial Film

Uitgebreide keuze in Cinema Gouda tijdens pinksterweekend

Ook tijdens het pinksterweekend zorgt Cinema Gouda voor volop keuze van 's ochtends tot 's avonds met alleen de allernieuwste, allerbeste films! Zo kun je deze week genieten van 'Fantasievriendjes/Imaginary Friends', 'Krazy House', 'Laatste Ronde', 'Drie Rovers en een Leeuw' en het eerste deel in een nieuwe horror-reeks: 'The Strangers: Chapter 1'.

Zin een extra bijzonder bioscoop bezoek? Check één van de specials verderop in dit bericht zoals de Mannenavond, Ladies Evening of de speciale première van 'Bad Boys: Ride or Die'.

ZO 19 MEI 50+ PREVIEW – I Am the River, The River is Me
15u00 Indrukwekkende documentaire over de Whanganui Rivier in Nieuw Zeeland. Deze rivier kreeg in 2017, als eerste ter wereld, dezelfde rechten als een mens. De inheemse stammen nemen een groep documentairemakers mee op een adembenemende reis over de rivier.

DO 23 MEI MANNENAVOND – Furiosa: A Mad Max Saga
Inloop 19u30 | film start 20u00 Na lange tijd keert Miller terug naar de iconische dystopische wereld die hij ruim dertig jaar geleden gecreëerd heeft met een splinternieuw, origineel, op zichzelf staand avontuur. Na de ondergang van de wereld wordt de jonge Furiosa meegenomen uit de Green Place of Many Mothers en komt ze in handen van een grote motorbende aangevoerd door Warlord Dementus. Furiosa moet vele beproevingen doorstaan en een manier vinden om terug te kunnen keren naar huis. Tickets inclusief een broodje bal met satésaus & Grolsch Beugel!

ZO 26 MEI 50+ PREVIEW – Maria Montessori
15u00 Deze film vertelt het indrukwekkende verhaal van een vrouw die haar tijd ver vooruit was en die streed voor haar nieuwe onderwijsmethode in een tijd die werd gedomineerd door mannen. Maria Montessori ontwikkelde een baanbrekende onderwijstechniek voor mensen met een leerstoornis. Tickets inclusief een kopje koffie of thee en iets lekkers vooraf, met een heerlijk glas wijn na afloop.

DI 28 MEI 50+ PREVIEW – Ezra
15u00 Wanneer stand-upcomedian Max geconfronteerd wordt met een belangrijke beslissing over de toekomst van zijn autistische zoon Ezra, besluit hij hem mee op roadtrip te nemen van New York naar Los Angeles. Geniet van deze prachtige film met o.a. Robert De Niro als één van de eersten inclusief een heerlijk glas wijn na afloop.

WO 5 JUN PREMIÈRE – Bad Boys: Ride or Die
19u30 Deze zomer keren de wereldwijd populaire Bad Boys terug met hun bekende mix van spectaculaire actie en buitensporige comedy, maar deze keer met een twist: Miami’s beste agenten zijn nu zelf op de vlucht. Zie de film als eerste! Tickets inclusief een medium popcorn of nacho’s met saus en frisdrank

ZO 9 & DI 11 JUNI 50+ PREVIEW – Joan Baez: I am a Noise
15u00 Sinds haar indrukwekkende debuut op achttienjarige leeftijd staat muzikante en activiste Joan Baez al meer dan zestig jaar op de planken. Deze film volgt de nu 82-jarige zangeres tijdens haar afscheidstournee door Amerika en Europa. Hierin blikt Baez openhartig terug op haar leven: van haar toewijding aan de burgerrechtenbeweging tot haar hartverscheurende relatie met Bob Dylan. Tickets inclusief een kopje koffie of thee en iets lekkers vooraf, met een heerlijk glas wijn na afloop.

WO 12 JUN LADIES EVENING – De Mooiste Dag
20u00 Nadat ze een dodelijk ongeluk veroorzaakte zit schrijfster Jasmijn vast in een writersblock. Het enige wat ze schrijft zijn onbeantwoorde brieven aan Wim, de weduwnaar van het slachtoffer. Dan neemt ze een radicaal besluit en vertrekt ze naar het hotel dat Wim runt in Marokko. De twee sluiten een onverwachte vriendschap. Er is alleen één probleem: Wim weet niet wie Jasmijn daadwerkelijk is. Een gezellige avond uit inclusief een welkomstdrankje en goodiebag.

Tot snel in Cinema Gouda!  Bekijk hier het hele programma van Cinema Gouda


Meer nieuws

Gemeente vandaag 19:16

Global Goals Dashboard maakt inzichtelijk hoe Gouda ervoor staat

Hoeveel mensen in Gouda leven onder of rond het sociaal minimum? Hoe is de ontwikkeling van de woningvoorraad in onze stad? Hoe staat het met de gezondheid van Gouwenaars? Hoeveel CO2-uitstoot heeft Gouda afgelopen jaren bespaard? Is de kwaliteit van onze wateren verbeterd? De antwoorden op deze en nog veel meer vragen zijn te vinden op het nieuwe Global Goals Dashboard dat de gemeente Gouda deze week heeft gelanceerd.

Gemeente vandaag 18:58

Gouda maakt einde aan lange BKR-registratie na schuldentraject

Om inwoners te helpen hun leven sneller op te pakken na een schuldhulpregeling kort de gemeente Gouda de BKR-registratie fors in. De registratie blijft niet langer 5 jaar staan, maar slechts 6 maanden. “We willen dat mensen sneller perspectief krijgen en weer volwaardig mee kunnen doen in de samenleving”, licht wethouder Armoedebestrijding Jan Kees Oppelaar toe.

Advertorial Sport en recreatie vandaag 18:58

Beweegmakelaars SPORT•GOUDA op vaste tijden te vinden in wijken

SPORT•GOUDA wil ervoor zorgen dat alle inwoners van Gouda gaan (én blijven) bewegen. Niet iedereen vindt het echter even gemakkelijk om een keuze te maken in het uitgebreide sport- en beweeglandschap dat Gouda biedt. Ook kan de financiële situatie een drempel opwerpen om te gaan sporten of lid te worden van een sportvereniging. Bij al dit soort vragen zijn de beweegmakelaars van SPORT•GOUDA de aangewezen personen om hulp te bieden.

Advertorial Groen vandaag 18:52

Wandel mee met Groene Avondvierdaagse

Buurtgroen Gouda en Velt Groene Hart houden van 1 tot en met 4 juli voor de allereerste keer de Groene Avondvierdaagse! Je loopt vier avonden langs bekende en onbekende groene pareltjes in Gouda. Buurtgroen Gouda is onderdeel van Gouda Bruist.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam vandaag 18:49

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad.