SBG
Advertorial Feest

Vaderdag Event in binnenstad van Gouda

In de binnenstad van Gouda wordt op zaterdag 15 juni het Vaderdag Event gehouden. En wel van 11u00 tot 15u00. Deze dag zal in het teken staan van Vaderdag en het entertainen van de bezoekers. Het wordt een dag volprijzen en gezelligheid!

Wat gaat er gebeuren?

Om het weekend van Vaderdag goed te beginnen zullen er verschillende leuke activiteiten zijn in het centrum
met elk hun eigen looproute. Zo zal er een Mobiele Rad van Fortuin rondrijden waarbij bezoekers op vertoon
van hun kassabon (minimaal €10,-) aan mee kunnen doen om leuke prijzen te winnen uit één van de winkels.

Hamertje Tik

Vaders kunnen Hamertje Tik spelen en hun kracht te laten zien door een spijker in het hout te slaan. Er zullen twee dames rondlopen die lekkere dingen uitdelen aan de bezoekers en er zal een fototeam zijn die de leukste
Vaderdag foto's zal maken van de bezoekers. Als kers op de taart komt er een Mobiele DJ samen met een
Saxofonist om de stemming er helemaal goed in te brengen!


Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.