Vaders moeten zaterdag zeker naar binnenstad komen

Aankomende zondag is het Vaderdag. En is het weer tijd om de vaders in het zonnetje te zetten. Vooruitlopend daarop houdt Samenwerkende Binnenstadondernemers Gouda (SBG) uiteenlopende activiteiten in de Goudse Binnenstad. 

sbg moeder vaderdag.jpg

Activiteiten

In het kader van Vaderdag heeft de Samenwerkende Binnenstadondernemers Gouda (SBG) voor zaterdag 17 juni van 11u00 tot 15u00 diverse activiteiten in de binnenstad uitgezet. Deze vinden verspreid over de binnenstad plaats.

Zo is er een fotoframe + online actie. Hier kunnen de bezoekers de leukste foto maken voor Vaderdag! De foto's worden op Facebookgeplaatst en zij moeten zoveel mogelijk likes weten te krijgen op hun eigen foto. De twee  foto’s met de meeste likes winnen een lekker verwenpakket!

Ook lopen 'voetbaldames' door de binnenstad. En wel met een voetbal in hun hand of aan de voet. Bij deze dames kunnen vaders laten zien hoe vaak zij een bal kunnen hoog houden. Als het de vaders lukt om 10 keer hoog te houden dan krijgen een leuk presentje mee naar huis.

Bij 30 seconds worden de vaders op de proef gesteld met vragen over het centrum van Gouda.

Naast deze activiteiten is er ook muzikaal entertainment, met een DJ mét een saxofonist. Ook lopen er dames rond in het centrum om de bezoekers te verwennen met heerlijke samples.

sbg moeder vaderdag theo kins bon.jpg

Theo Krins, voorzitter van de Samenwerkende Binnenstadondernemers Gouda, met SBG-cadeaubon.

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 09:00

Mobiele Milieustraat komt volgende week naar je toe

Bij de Mobiele Milieustraat kun je gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. Bijvoorbeeld: hout, puin, elektra, kunststof, metalen, KCA en papier. Reserveren voor een bezoek aan De Mobiele Milieustraat is niet nodig.

Politie en handhaving vandaag 08:00

Politiebureaus woensdag weer dicht vanwege pensioenacties

Alle politiebureaus met een publieksfunctie gaan op woensdag 19 juni opnieuw 24 uur dicht. Het gaat net als afgelopen dinsdag om een actie van de politievakbonden voor een structureel vroegpensioen. Aangifte doen is woensdag niet mogelijk.

Advertorial Festival gisteren 20:00

Voordelige earlybird combinatiepakketten Festival De Verwondering

In de hele Goudse binnenstad barst in het weekend van 19 tot en met 21 september De Verwondering weer los. De voorstellingen van The Ashton Company, Chagall en in de historische Agnietenkapel zijn in de verkoop gegaan met voordelige earlybird combinatiepakketten. 

Muziek gisteren 10:00

Songs about Fish and Ships zingen rond bij IJsselhuis Museumhavencafe

Het IJsselhuis Museumhavencafe bij het Binnenhavenmuseum is op zondag 16 juni van 15u00 tot 18u00 het toneel van Shantycafé's Songs about Fish and Ships. Met live optreden van de shantykoren Pekel en Gouds Getij. Het doel van deze middag is samen zingen over de zee, zeevaarders, vissersvrouwen, vis en drank.

Verkiezing gisteren 09:00

Verkiezing nieuwe kinderburgemeester op woensdag 19 juni

Op woensdagochtend 19 juni is de verkiezing van de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. Sara Crielaard, Hugo Gorter, Diyae El Mesnani, Rens Mikkers, Jinthe Seppenwoolde en Bavly Shenouda presenteren zich die ochtend aan het publiek en de jury in de raadzaal. Aan het eind van deze ochtend kiest de jury de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. De andere vijf kandidaten worden een jaar lang kinderwethouder van Gouda.