Winkelcentrum Bloemendaal
Advertorial Winkels

Verbindingsbingo in Winkelcentrum Bloemendaal

De komende weken draait er veel, zo niet alles om gemeenschapsgevoel en verbondenheid in Winkelcentrum Bloemendaal. Winkelcentrum Bloemendaal, een centraal punt van verbinding, nodigt je van harte uit om deel te nemen aan een reeks activiteiten in het centrum. Deze activiteiten staan volledig in het teken van verbinding. Het centrum trapt af met de Verbindingsbingo, gevolgd door Dierendag en sluit af met een Herfstworkshop!

Het winkelcentrum speelt een belangrijke rol in het verbinden van mensen, en de winkeliers willen graag dit gevoel met jullie delen. Ze hebben een reeks leuke activiteiten en inspirerende initiatieven gepland om de band tussen ons en onze bezoekers te versterken! 
 
Even op een rijtje:
 
Zaterdag 30 september: Verbindingbingo (10u00 - 14u00)

Op zaterdag 30 september kun je aansluiten bij de Verbindingsbingo, een bingo voor jong en oud. Schuif aan de lange tafels, maak een praatje met de andere bezoekers en maak kans op lokale prijzen. Ben je gek op spelletjes en speel je graag nog even door? Dat kan! De tafels liggen vol met (bord)spellen die gebruikt mogen worden, zo kom je in contact met je buurtgenoten.

Daarnaast zullen er meerdere verenigingen aanwezig zijn die laten zien wat zij doen in Gouda. Verenigingen die je kan verwachten zijn: Senioren Vereniging Midden Holland, Gymnastiekvereniging Velocitas en Atletiekvereniging Gouda. 

Woensdag 4 oktober: Viervoeters (13u00 - 17u00)
 
Het is Dierendag vandaag en dat vieren de winkeliers van Winkelcentrum Bloemendaal graag met de bezoekers van het winkelcentrum. Kom met je dier naar het centrum en laat een leuke foto maken door een professionele fotograaf. Daarnaast krijgt je dier een heerlijk snoepje bij de dierenwinkel en laten meerdere lokale initiatieven zien wat zij voor dieren uit Gouda kunnen betekenen. Een dag vol liefde en aandacht!
 
Zaterdag 14 oktober: Verbindingsherfstworkshop (10u00 - 14u00)
Sluit Bloemendaal Verbindt af met een creatieve middag. Kom samen met je buurman, buurvrouw, vriend, vriendin, kinderen of kleinkinderen naar het winkelcentrum en maak prachtige herfstdecoraties. Tijdens deze dag zetten de winkeliers ook vrijwilligersorganisaties in het zonnetje voor hun waardevolle bijdrage aan de gemeenschap.
 
Zet 30 september, 4 & 14 oktober in je agenda. We zien je dan!
 
Winkelcentrum Bloemendaal

Meer nieuws

Zorg vandaag 17:28

Verlichte tractoren brengen kerstgroet aan bewoners zorgcentra

Een stoet verlichte tractoren reed vrijdagavond vanuit Stolwijk naar Gouda en weer terug. In Gouda werd een bezoek gebracht aan de bewoners van zorgcentrum De Hanepraij en in Stolwijk aan de bewoners van woonzorgcomplex Wilgenhoven. De initiatiefnemers wilden op deze wijze een kerstgroet aan de bewoners van beide huizen overbrengen.

Calamiteiten vandaag 17:19

Berk valt op dak museumhavencafé IJsselhuis

Een berk bij het Museumhavencafe IJsselhuis is vanacht door de hevige wind afgebroken en vervolgens op het dak terecht gekomen van het voormalige schipperswachtlokaal. Het IJsselhuis liep daarbij flinke schade op, maar kon zondag wel gewoon open.

Voetbal vandaag 16:22

DONK kent weer twee gezichten

Dat bijna een uur uitstekend voetbal spelen en een 3-0 voorsprong nemen geen garantie is voor een eenvoudige zege, werd in de strijd tussen de nummer twee, DONK, en het laaggeplaatste CSW maar weer eens bewezen. De thuisploeg freewheelde ogenschijnlijk eenvoudig naar een ruime voorsprong, maar kwam uiteindelijk billenknijpend nog goed weg met “slechts” een 3-2 overwinning.

Ongeval vandaag 16:07

Auto op z'n kop in water Burgemeester van Reenensingel

Een automobilist raakte zondagmiddag rond 12u20 door nog onbekende oorzaak met zijn auto van de Burgemeester van Reenensingel en belandde vervolgens met zijn voertuig op z'n kop in het naastgelegen water. De automobilist en een bijrijder zijn er vandoor gegaan en hebben zich nog niet gemeld.

Advertorial gospel vandaag 11:00

Concerten negende editie Black Gospel Night bijna uitverkocht

De feestdagen staan bijna voor de deur. Nog 14 dagen en dan is het zover! Eigenwijze Evenementen B.V., een toonaangevende evenementenorganisatie uit Reeuwijk, kondigt met trots aan dat de 9e editie Black Gospel Night bijna is uitverkocht. Niet verwonderlijk: Black Gospel Night in Gouda brengt vreugde en inspiratie in het hart van de feestdagen.

Voetbal vandaag 10:08

Jodan Boys met zege de feestdagen in

Jodan Boys heeft de laatste competitiewedstrijd van 2023 goed afgesloten. In eigen huis was de ploeg van Erik van Zoest een maatje te groot voor Argon. De Gouwenaars hadden grote delen van de wedstrijd een veldoverwicht, maar hielden Argon lange tijd in de wedstrijd. Uiteindelijk won Jodan Boys toch met duidelijke cijfers: 5-2.