Verkeerschaos door kapotte bus op Bodegraafsestraatweg

Een kapotte bus op de Bodegraafsestraatweg leidt momenteel tot een verkeerschaos op de wegen van en naar Gouda. De bus is gestrand bij de oversteekplaats aan het Watergraspad en staat daar al sinds 15u00 stil. De politie regelt het verkeer op de Bodegraafsestraatweg tussen Gouda en Reeuwijk.

Er komt overigens nu alleen nog maar verkeer vanuit Reeuwijk naar Gouda toe. Omgekeerd wordt het verkeer vanuit Gouda tegen gehouden op de rotonde bij het Olympia-veld. Dat verkeer wordt omgeleid.

Hoe lang de stremming nog gaat duren, is niet bekend.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.