Voedselbank Gouda

Verpleegtehuis Martha Flora schenkt Voedselbank Gouda 35 pakketten

Sam de Vries van het particuliere verpleegtehuis Martha Flora heeft de Goudse Voedselbank aangenaam verrast met maar liefst 35 voedselpakketten. Pakketten die de organisatie en haar personeelsleden bijeen gespaard hebben met de spaarzegelactie van supermarkt Plus Koornneef.

De pakketten werden overhandigd aan vice-voorzitter Pim Zoeteweij. De Vries maakte van de gelegenheid gebruik de nieuwe voedselbank aan de Noordpool 2 eens van binnen te zien. Ze werd rondgeleid en toonde zich enthousiast over het functioneren ervan. Zoeteweij bedankte haar en haar collega's hartelijk voor de meegenomen producten.

Martha Flora Gouda is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Het biedt de allerbeste, meest persoonlijke dementiezorg aan hen die niet meer thuis kunnen wonen. Vijfentwintig bewoners hebben er een comfortabele studio. Daarbuiten bewegen de bewoners zich in een beschermde samenleving; de Meander. Het moderne pand ligt tegenover het Groene Hart Ziekenhuis en op loopafstand van station Gouda.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Festival vandaag 12:44

Festival Gouda Maakt Toekomst zondag op Goudasfalt

Voor het festival Gouda Maakt Toekomst moet je (een plekje in) de agenda vrij houden. Op zondag 4 juni van 12u00 tot 19u00 is GOUDasfalt DE plek waar je Toekomstmakers ontmoet en geïnspireerd raakt om er zelf één te worden!

Gemeente vandaag 12:06

Gouda wil grote gratis inpandige fietsenstalling met voorzieningen in binnenstad

De gemeente Gouda trekt een miljoen uit voor overdekte fietsenstalling met 750 rekken mét voorzieningen, zoals een toegankelijk openbaar toilet. De beoogde plek is het rijtje panden aan de Nieuwe Markt waarin eerst een reisbureau, een speelgoedwinkel en een kledingzaak zaten. Gouda wil de gratis bewaakte inpandige fietsenstalling Nieuwe Markt per 1 januari 2024 openstellen.

Voetbal vandaag 11:36

Romeo El Bouazatti nieuwe trainer SV Gouda

Ondanks een getekend contract bij SV Gouda besloot trainer Tim den Haan recentelijk toch het komend seizoen bij VV Alblasserdam aan de slag te gaan. Het zeer verraste bestuur van SV Gouda moest op zoek naar een andere trainer en vond hem deze week - al vrij snel - in de persoon van Romeo El Bouazatti.