Groene Hart Ziekenhuis

Verrassingspakket voor kinderen die met Kerst in GHZ liggen

Met Kerst wil je natuurlijk het liefst thuis zijn en niet in het ziekenhuis. Helaas lukt dat niet altijd. Met de hulp van Stichting Biezonder kon Stichting Vrienden van het GHZ kinderen en hun ouders die de kerstdagen doorbrachten in het ziekenhuis een beetje opfleuren. Ze kregen een speciale verrassingsdoos met knutselspullen, speelgoed en lekkers.

Sylvia Wijdieks van Stichting Biezonder: ‘’Als stichting willen wij er graag aan bijdragen dat een ziek kind en de familieleden voor heel even de ziekte kunnen vergeten. Als je met iets, soms heel kleins, een lach op het gezicht toveren is dat toch het mooiste wat er is. Zeker met Kerst!’’

Stichting Vrienden van het GHZ bedankt Stichting Biezonder voor dit hartverwarmende gebaar!
 

Wil jij ook iets doen voor patiënten en hun familie? Ontwerp en verstuur een mooie kaart via de website: www.kaartje2go.nl/samen/vriendenvanhetghz. Van elke verkochte kaart gaat een bedrag naar projecten van stichting Vrienden van het GHZ.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Festival vandaag 12:44

Festival Gouda Maakt Toekomst zondag op Goudasfalt

Voor het festival Gouda Maakt Toekomst moet je (een plekje in) de agenda vrij houden. Op zondag 4 juni van 12u00 tot 19u00 is GOUDasfalt DE plek waar je Toekomstmakers ontmoet en geïnspireerd raakt om er zelf één te worden!

Gemeente vandaag 12:06

Gouda wil grote gratis inpandige fietsenstalling met voorzieningen in binnenstad

De gemeente Gouda trekt een miljoen uit voor overdekte fietsenstalling met 750 rekken mét voorzieningen, zoals een toegankelijk openbaar toilet. De beoogde plek is het rijtje panden aan de Nieuwe Markt waarin eerst een reisbureau, een speelgoedwinkel en een kledingzaak zaten. Gouda wil de gratis bewaakte inpandige fietsenstalling Nieuwe Markt per 1 januari 2024 openstellen.

Voetbal vandaag 11:36

Romeo El Bouazatti nieuwe trainer SV Gouda

Ondanks een getekend contract bij SV Gouda besloot trainer Tim den Haan recentelijk toch het komend seizoen bij VV Alblasserdam aan de slag te gaan. Het zeer verraste bestuur van SV Gouda moest op zoek naar een andere trainer en vond hem deze week - al vrij snel - in de persoon van Romeo El Bouazatti.

Weer in Gouda vandaag 11:20

Zonnig, droog en vrij warm weekend!

Zaterdag blijft er met een oost-noordoostenwind droge en vrij warme lucht het Groene Hartgebied instromen. De zon schijnt de gehele dag uitbundig en de maximumtemperatuur loopt op naar 23 graden Celsius in de Goudse regio. In het waterrijke Reeuwijkse plassengebied is het een fractie koeler met circa 21 graden Celsius. De oost-noordoostenwind is overwegend matig van kracht, windkracht 3 à 4 Beaufort.

Opinie vandaag 11:10

Uniek monument wordt hersteld!

Al jarenlang zet ik me in voor het opknappen van historische panden in de binnenstad van Gemeente Gouda. Nu stond enige tijd het Tapijthuis uit de 16e eeuw (!!) te koop, nadat de bekende kunstenaar Menno Meijer was overleden. Met enkele andere Gouwenaars zijn we vervolgens een burgerinitiatief gestart om aandacht voor dit unieke pand te vragen. Het pand is nu verkocht en wordt door de nieuwe eigenaar helemaal opgeknapt zodat we over een paar jaar weer een prachtig historisch pand rijker zijn en de binnenstad nog mooier wordt!