Stichting Kans tegen Kanker

Verwenmiddag kankerpatiënten en hun naasten in De Theaterbakkerheij

De Goudse stichting Kans Tegen Kanker houdt op 12 februari voor de eerste keer een verwenmiddag voor  kankerpatiënten en hun naasten. De Theaterbakkerheij heeft het mogelijk gemaakt om de verwenmiddag op een mooie locatie te houden.

Deze middag kunnen patiënten zich helemaal in de watten laten leggen door een kapster, pedicure en/of een masseur. Ze kunnen een workshop volgen voor kleuradvies bij kleding en een klankschalenconcert bijwonen waarbij ze hun gedachten even op iets anders kunnen zetten. Het hele programma is te vinden op de website van Kans Tegen Kanker. www.kanstegenkanker.nl/verwenmiddag-2023/

Kans Tegen Kanker zet zich sinds 2012 in voor patiënten met kanker. Als een behandeling niet door de zorgverzekering wordt vergoed, kunnen zij hiervoor een geldbedrag krijgen. De stichting is hiervoor afhankelijk van donaties. De hele organisatie werkt uitsluitend op vrijwillige basis. Ook vindt de stichting de kwaliteit van leven belangrijk, vandaar dat ze deze verwenmiddag organiseert.

De verwenmiddag is van 13u00-17u00. Aanmelden is gratis en voor verschillende activiteiten moet voor een tijdsvak worden ingeschreven.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 12:06

Gouda wil grote gratis inpandige fietsenstalling met voorzieningen in binnenstad

De gemeente Gouda trekt een miljoen uit voor overdekte fietsenstalling met 750 rekken mét voorzieningen, zoals een toegankelijk openbaar toilet. De beoogde plek is het rijtje panden aan de Nieuwe Markt waarin eerst een reisbureau, een speelgoedwinkel en een kledingzaak zaten. Gouda wil de gratis bewaakte inpandige fietsenstalling Nieuwe Markt per 1 januari 2024 openstellen.

Voetbal vandaag 11:36

Romeo El Bouazatti nieuwe trainer SV Gouda

Ondanks een getekend contract bij SV Gouda besloot trainer Tim den Haan recentelijk toch het komend seizoen bij VV Alblasserdam aan de slag te gaan. Het zeer verraste bestuur van SV Gouda moest op zoek naar een andere trainer en vond hem deze week - al vrij snel - in de persoon van Romeo El Bouazatti.

Weer in Gouda vandaag 11:20

Zonnig, droog en vrij warm weekend!

Zaterdag blijft er met een oost-noordoostenwind droge en vrij warme lucht het Groene Hartgebied instromen. De zon schijnt de gehele dag uitbundig en de maximumtemperatuur loopt op naar 23 graden Celsius in de Goudse regio. In het waterrijke Reeuwijkse plassengebied is het een fractie koeler met circa 21 graden Celsius. De oost-noordoostenwind is overwegend matig van kracht, windkracht 3 à 4 Beaufort.

Opinie vandaag 11:10

Uniek monument wordt hersteld!

Al jarenlang zet ik me in voor het opknappen van historische panden in de binnenstad van Gemeente Gouda. Nu stond enige tijd het Tapijthuis uit de 16e eeuw (!!) te koop, nadat de bekende kunstenaar Menno Meijer was overleden. Met enkele andere Gouwenaars zijn we vervolgens een burgerinitiatief gestart om aandacht voor dit unieke pand te vragen. Het pand is nu verkocht en wordt door de nieuwe eigenaar helemaal opgeknapt zodat we over een paar jaar weer een prachtig historisch pand rijker zijn en de binnenstad nog mooier wordt!

Geschiedenis gisteren 11:52

Werk mee aan het kunstwerk voor Keti Koti

Keti Koti, de afschaffing van de slavernij, wordt op 1 juli gevierd. Ook in Gouda. Speciaal voor de viering van Keti Koti richt museum Gouda een expositie in. Het museum heeft Miriam Piña gevraagd om voor deze gelegenheid een kunstwerk te maken.