Advertorial Film

Vier de meivakantie in Cinema Gouda!

Het is meivakantie en dat betekent een uitgebreider programma waarin Cinema Gouda vroeger start en later sluit. Met ruime keuze voor jong en oud! Je kunt in de meivakantie onder meer gaan genieten van ‘L’Abbe Pierre’, ‘The Stones and Brian Jones’ en ‘Spy X Family Code: White’.

WO 1 MEI LADIES NIGHT – Bed & Breakfast
20u00 & 19u30 Workaholic Sarah neemt tot haar eigen verbazing ontslag. Op zoek naar structuur gaat ze met gepaste tegenzin passen op de Bed & Breakfast van haar tante. Wat moet dit stadse meisje wiens leven aan elkaar hangt van overwerken, afhaalmaaltijden en Ubers tussen de kippen en de moestuin in een Gronings dorp? Geniet van een supergezellige avond uit met je vriendinnen, moeder, je zus of de buurvrouw. Tickets inclusief een  welkomstdrankje, lootje voor de loterij, hapjes en goodiebag.

ZO 12 MEI 50+ PREVIEW – Carmina Burana
13u00 Een prachtige registratie van het wereldberoemde muzikale meesterwerk van Carl Orff, uitgevoerd door het meer dan 100 mensen tellende Nationale Opera en Ballet van Oekraïne. Zie deze film met verbluffend Dolby Atmos geluid. Tickets inclusief een kopje koffie of thee en iets lekkers vooraf, met een heerlijk glas wijn na afloop.

DO 23 MEI MANNENAVOND – Furiosa: A Mad Max Saga
Inloop 19u30 | film start 20u00 Na lange tijd keert Miller terug naar de iconische dystopische wereld die hij ruim dertig jaar geleden gecreëerd heeft met een splinternieuw, origineel, op zichzelf staand avontuur. Na de ondergang van de wereld wordt de jonge Furiosa meegenomen uit de Green Place of Many Mothers en komt ze in handen van een grote motorbende aangevoerd door Warlord Dementus. Furiosa moet vele beproevingen doorstaan en een manier vinden om terug te kunnen keren naar huis. Tickets inclusief een broodje bal met satésaus & Grolsch Beugel!

Tot snel in Cinema Gouda!  Bekijk hier het hele programma van Cinema Gouda


Meer nieuws

Gemeente vandaag 19:16

Global Goals Dashboard maakt inzichtelijk hoe Gouda ervoor staat

Hoeveel mensen in Gouda leven onder of rond het sociaal minimum? Hoe is de ontwikkeling van de woningvoorraad in onze stad? Hoe staat het met de gezondheid van Gouwenaars? Hoeveel CO2-uitstoot heeft Gouda afgelopen jaren bespaard? Is de kwaliteit van onze wateren verbeterd? De antwoorden op deze en nog veel meer vragen zijn te vinden op het nieuwe Global Goals Dashboard dat de gemeente Gouda deze week heeft gelanceerd.

Gemeente vandaag 18:58

Gouda maakt einde aan lange BKR-registratie na schuldentraject

Om inwoners te helpen hun leven sneller op te pakken na een schuldhulpregeling kort de gemeente Gouda de BKR-registratie fors in. De registratie blijft niet langer 5 jaar staan, maar slechts 6 maanden. “We willen dat mensen sneller perspectief krijgen en weer volwaardig mee kunnen doen in de samenleving”, licht wethouder Armoedebestrijding Jan Kees Oppelaar toe.

Advertorial Sport en recreatie vandaag 18:58

Beweegmakelaars SPORT•GOUDA op vaste tijden te vinden in wijken

SPORT•GOUDA wil ervoor zorgen dat alle inwoners van Gouda gaan (én blijven) bewegen. Niet iedereen vindt het echter even gemakkelijk om een keuze te maken in het uitgebreide sport- en beweeglandschap dat Gouda biedt. Ook kan de financiële situatie een drempel opwerpen om te gaan sporten of lid te worden van een sportvereniging. Bij al dit soort vragen zijn de beweegmakelaars van SPORT•GOUDA de aangewezen personen om hulp te bieden.

Advertorial Groen vandaag 18:52

Wandel mee met Groene Avondvierdaagse

Buurtgroen Gouda en Velt Groene Hart houden van 1 tot en met 4 juli voor de allereerste keer de Groene Avondvierdaagse! Je loopt vier avonden langs bekende en onbekende groene pareltjes in Gouda. Buurtgroen Gouda is onderdeel van Gouda Bruist.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam vandaag 18:49

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad.