Advertorial Film

Vier zomervakantie in Cinema Gouda!

Vanaf vrijdag is het zover: de zomervakantie gaat officieel van start! Cinema Gouda knalt de zomer in met een hoop vrolijke familiefilms, maar ook voor de liefhebbers van blockbusters en arthouse is er genoeg te zien. 

Zie de highlights van de komende filmweken en bekijk het hele aanbod via de website.

do. 11 juli 50+ bios: The Dead Don't Hurt
In Californië, 1860, volgt de film de vrijgevochten bloemiste Vivienne Le Coudy, die ondanks de burgeroorlog en corruptie vastbesloten is haar eigen pad te bewandelen, met Vicky Krieps in een sterke rol en Viggo Mortensen als regisseur en hoofdrolspeler.

zondag 14 juli The Royal Opera: Andrea Chenier
Jonas Kaufmann schittert als Andrea Chénier in Giordano's epische historische drama onder leiding van Antonio Pappano, waarbij de Revolutie in 18e-eeuws Parijs een allesbepalende rol speelt voor Chénier, Maddalena en Gérard.

wo. 17 juli Ladies Night Extra: Expeditie Cupido
Een Nederlandse komedie barstensvol humor, seks en avontuur ontstaat wanneer deelnemers en crewleden van 'Expeditie Cupido' op een tropisch eiland samen moeten werken na een verwoestende orkaan, met een verrassend hart van goud.

wo. 17 juli 50+ bios: De Mooiste Dag
Schrijfster Jasmijn (Katja Schuurman) worstelt met een writersblock na een fataal ongeluk en vertrekt naar Marokko waar ze een onverwachte vriendschap sluit met de weduwnaar van het slachtoffer, terwijl haar verleden haar blijft achtervolgen.

do. 18 juli 50+ special: The New Boy
Een negenjarige Aboriginal-weesjongen komt in de nacht aan bij een afgelegen klooster, waar hij onder de zorg van zuster Eileen worstelt met de kloosterregels en zijn buitengewone krachten, terwijl Eileen leert hoe christelijke en inheemse overtuigingen kunnen samenkomen.

wo. 7 augustus Ladies Night: It Ends With Us
Geniet van een avondje uit met vriendinnen inclusief goodiebag en hapjes, terwijl je het meeslepende verhaal van Lily Bloom in de verfilming van Colleen Hoover's bestseller "It Ends With Us" beleeft.

za. 31 augustus André Rieu's 2024 Maastricht Concert: Power of Love
André Rieu presenteert zijn nieuwe bioscoopconcert 'Power of Love' vanuit Maastricht met zijn Johann Strauss Orkest, een veelzijdig muzikaal spektakel dat deze zomer niet te missen is.

Tot snel in Cinema Gouda!  

Bekijk hier het hele programma van Cinema Gouda


Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.