Voetbaltoernooi om eerste Kaas Cup in Groenhovenpark

Hemelvaartsdag is traditioneel een dag waarop overal in den lande jeugdtoernooien worden gehouden. Bij de SV Gouda in het Groenhovenpark wordt dan de eerste editie gehouden van de Kaas Cup voor pupillen. Maar liefst 40 teams hebben zich ingeschreven, waaronder ook van de Goudse clubs DONK, Olympia en ONA en uit de streek Gouderak, RVC ‘33, ASW en Moordrecht.

Verder deelname van teams van Alexandria ‘66, Barendrecht, DCG, FC Sklilz, HWD, Laakkwartier, RKDEO, Smitshoek, Erasmus, UVV en Spijkenisse.

De jeugd van 8 tot 10 jaar speelt van 9u30 tot 12u00 en na een pauze komt de jeugd van 11 en 12 jaar aan de beurt van 13u30 tot 16u00. Met een mooie weersverwachting, samen met het enthousiasme van de jeugd, moet dit wel een geslaagd toernooi worden. Ook leuk voor publiek om de toekomstige voetbalpareltjes te ontdekken.

Noppen en Naaldhakkentoernooi

Eén van de andere Gouda-teams dat een toernooi bezoekt, is een combinatieteam van Gouda MO17-1 en Gouda MO20-1, dat helemaal naar Nieuw Buinen gaat. Deze meiden staan in hun competities bovenaan en hopen daar een beker van het “Noppen en Naaldhakkentoernooi” aan toe te voegen. Maar ook hier staat vooral de gezelligheid en sportiviteit op nummer één.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 18:58

Gouda maakt einde aan lange BKR-registratie na schuldentraject

Om inwoners te helpen hun leven sneller op te pakken na een schuldhulpregeling kort de gemeente Gouda de BKR-registratie fors in. De registratie blijft niet langer 5 jaar staan, maar slechts 6 maanden. “We willen dat mensen sneller perspectief krijgen en weer volwaardig mee kunnen doen in de samenleving”, licht wethouder Armoedebestrijding Jan Kees Oppelaar toe.

Advertorial Sport en recreatie vandaag 18:58

Beweegmakelaars SPORT•GOUDA op vaste tijden te vinden in wijken

SPORT•GOUDA wil ervoor zorgen dat alle inwoners van Gouda gaan (én blijven) bewegen. Niet iedereen vindt het echter even gemakkelijk om een keuze te maken in het uitgebreide sport- en beweeglandschap dat Gouda biedt. Ook kan de financiële situatie een drempel opwerpen om te gaan sporten of lid te worden van een sportvereniging. Bij al dit soort vragen zijn de beweegmakelaars van SPORT•GOUDA de aangewezen personen om hulp te bieden.

Advertorial Groen vandaag 18:52

Wandel mee met Groene Avondvierdaagse

Buurtgroen Gouda en Velt Groene Hart houden van 1 tot en met 4 juli voor de allereerste keer de Groene Avondvierdaagse! Je loopt vier avonden langs bekende en onbekende groene pareltjes in Gouda. Buurtgroen Gouda is onderdeel van Gouda Bruist.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam vandaag 18:49

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad.