Sport.Gouda

Voetbalvereniging SV Donk krijgt nieuw hoofdveld

SPORT•GOUDA werkt de komende periode aan de renovatie van het hoofdveld van voetbalvereniging SV Donk. SPORT•GOUDA zorgt er met deze renovatie voor dat SV Donk wordt voorzien van een uitstekend nieuw veld, waarbij zowel de sporttechnische eigenschappen verbeterd worden en waarbij er ook een stap wordt gemaakt in duurzaamheid.

voetbal donk nieuw veld tribune.jpg

Groot onderhoud

In het meerjarenonderhoudsplan is vastgelegd dat SPORT•GOUDA in opdracht van de gemeente Gouda groot onderhoud pleegt aan sportaccommodaties.

De komende periode wordt er gewerkt aan de renovatie van veld 1 op Sportpark SV Donk. De uitvoering staat gepland tussen 26 juni en 14 augustus 2023. De projectuitvoering is in handen van Antea Realisatie B.V. en zal volledig worden begeleid door Henk Breunissen van SPORT•GOUDA.

Schokabsorptie

SPORT•GOUDA zorgt er met deze renovatie voor dat SV Donk wordt voorzien van een uitstekend nieuw veld, waarbij zowel de sporttechnische eigenschappen verbeterd worden en waarbij er ook een stap wordt gemaakt in duurzaamheid. Bij het nieuwe veld wordt voor een ondergrond gekozen waarbij de schokabsorptie én verbeterd wordt én langer gewaarborgd blijft. Daarnaast wordt er voor een 100% organische infill mix op basis van kurk en olijfpitten gekozen.

Bovenstaande keuzes dragen bij aan de verbetering van de sporttechnische eigenschappen van het veld en creëren een duurzamere, veilige sportomgeving.

Meer weten over de onderhoudsprojecten die SPORT•GOUDA uitvoert? Stuur een mail naar info@sportpuntgouda.nl.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Festival gisteren 20:00

Voordelige earlybird combinatiepakketten Festival De Verwondering

In de hele Goudse binnenstad barst in het weekend van 19 tot en met 21 september De Verwondering weer los. De voorstellingen van The Ashton Company, Chagall en in de historische Agnietenkapel zijn in de verkoop gegaan met voordelige earlybird combinatiepakketten. 

Muziek gisteren 10:00

Songs about Fish and Ships zingen rond bij IJsselhuis Museumhavencafe

Het IJsselhuis Museumhavencafe bij het Binnenhavenmuseum is op zondag 16 juni van 15u00 tot 18u00 het toneel van Shantycafé's Songs about Fish and Ships. Met live optreden van de shantykoren Pekel en Gouds Getij. Het doel van deze middag is samen zingen over de zee, zeevaarders, vissersvrouwen, vis en drank.

Verkiezing gisteren 09:00

Verkiezing nieuwe kinderburgemeester op woensdag 19 juni

Op woensdagochtend 19 juni is de verkiezing van de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. Sara Crielaard, Hugo Gorter, Diyae El Mesnani, Rens Mikkers, Jinthe Seppenwoolde en Bavly Shenouda presenteren zich die ochtend aan het publiek en de jury in de raadzaal. Aan het eind van deze ochtend kiest de jury de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. De andere vijf kandidaten worden een jaar lang kinderwethouder van Gouda.

Gemeente gisteren 08:00

Winterdijktunnel opgeknapt met graffiti-kunst van scholieren

De Winterdijktunnel heeft een opknapbeurt gehad. De tunnel is gerestaureerd en de tegels zijn vervangen door een graffitikunstwerk. Dit kunstwerk is gerealiseerd door vier scholieren van het Driestar College, onder begeleiding van twee graffiti-artiesten. Wethouder Michel Klijmij-van der Laan was deze week bij de Winterdijktunnel aanwezig om de scholieren, de graffiti-artiesten en aannemer Batec namens het college van B&W te bedanken voor hun mooie werk. 

Muziek 14 jun. 2024 19:00

Goudse Esmee Joanna en Adje maken EK-liedje We zijn erbij

De Goudse Esmee van Oostende, oftewel Esmee Joanna, is een zangeres, performer, presentatrice, social-influencer en content-creator. Ze doet dus van alles. Ze heeft nu met de bekende Adje een EK-liedje gemaakt met 'Wij zijn erbij' (op Ich bin wie du). Dit voor het Europees Kampioenschap dat vanaf 14 juni in Duitsland wordt gespeeld.