Goudse Schouwburg, Marcel Kamphuis
Advertorial Evenementen

Voetjes van de vloer bij Het Danspaleis in schouwburg

De Goudse Schouwburg opende maandagmiddag de deuren voor Het Danspaleis. Het is het tweede project wat de schouwburg dit jaar organiseerde in het kader tegen eenzaamheid. Eerder dit jaar werd al gestart met het nieuwe project Gouden Dans.

Wegens de grote belangstelling voor Gouden Dans en dansen onder ouderen werd voor het eerst Het Danspaleis gehouden. Een dansfeest waar de krakers van toen worden gedraaid. 

Met een bevlogen PlatenDraaier, een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, vrolijk decor en gezellige  gastvrouwen en –heren. De PlatenDraaier trekt klassiekers uit de koffer van rock & roll, smartlap en Engelse wals tot disco.

Een feest van herkenning voor ouderen

De missie van Het Danspaleis is om alle ouderen in Nederland vitaal en inclusief te houden met dansen en muziek.

Dit project is een samenwerking tussen De Goudse Schouwburg, Kwadraad en Gemeente Gouda.


Meer nieuws

Advertorial Sport en recreatie vandaag 13:14

Wethouder Michiel Bunnik opent People Padel Gouda

Gouda heeft er met People Padel een sportieve trekpleister bij. Komende vrijdag 14 juni is de feestelijke opening van People Padel, de eerste indoor padellocatie in de stad. Rond 16u00 worden de deuren van deze nieuwe sportfaciliteit feestelijk geopend door wethouder Michiel Bunnik. Daarna kun je zelf ook aan de slag. Dus wees welkom...

Advertorial Sport vandaag 12:44

Schrijf snel je club in voor Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland. Verenigingen en stichtingen in de regio van de Hollandse IJssel kunnen zich tot en met 14 juni aanmelden via www.rabo-clubsupport.nl. Vanaf 2 tot en met 24 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun drie favoriete clubs in deze regio.

Opinie vandaag 12:18

Sportzomer 2024

Als ik naar buiten kijk heb ik toch mijn twijfels, maar het is echt zomer. Voor de weerkundigen is de metrologische zomer op 1 juni begonnen. De astronomische zomer begint pas op donderdag 20 juni. Hoe dan ook, van echt vakantieweer is nog geen sprake.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam vandaag 11:10

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad. 

Stadshart vandaag 10:44

Gemeente past regels aan: binnenstad nog gastvrijer en levendiger

Als een horecaondernemer een plantenbak tegen de gevel van zijn zaak wil zetten, moet hij een terrasvergunning aanvragen. Een winkelier die datzelfde wil, hoeft dat niet. Om aan die scheve situatie een einde te maken, trekt de gemeente Gouda de uitstallingsregels voor detailhandel en horeca gelijk.