Goudse Schouwburg, Marcel Kamphuis
Advertorial Evenementen

Voetjes van de vloer bij Het Danspaleis in schouwburg

De Goudse Schouwburg opende maandagmiddag de deuren voor Het Danspaleis. Het is het tweede project wat de schouwburg dit jaar organiseerde in het kader tegen eenzaamheid. Eerder dit jaar werd al gestart met het nieuwe project Gouden Dans.

Wegens de grote belangstelling voor Gouden Dans en dansen onder ouderen werd voor het eerst Het Danspaleis gehouden. Een dansfeest waar de krakers van toen worden gedraaid. 

Met een bevlogen PlatenDraaier, een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, vrolijk decor en gezellige  gastvrouwen en –heren. De PlatenDraaier trekt klassiekers uit de koffer van rock & roll, smartlap en Engelse wals tot disco.

Een feest van herkenning voor ouderen

De missie van Het Danspaleis is om alle ouderen in Nederland vitaal en inclusief te houden met dansen en muziek.

Dit project is een samenwerking tussen De Goudse Schouwburg, Kwadraad en Gemeente Gouda.


Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 15:30

Zeldzaam Mooi Markt komt zondag opnieuw naar Goudse Markt

Op zondag 1 oktober is er weer een Zeldzaam Mooi Markt op het prachtige marktplein de Markt in Gouda. Het Marktplein in Gouda is niet zomaar een plein. Het is hét plein van Gouda. Daarom de perfecte locatie voor twee keer per jaar dé Zeldzaam Mooi Markt.

Advertorial Cursussen en workshops vandaag 10:49

Nieuw bij Volksuniversiteit Gouda: cursus smartphone fotografie

Wat hebben we een mooie zomerse week achter de rug met nog volop gelegenheid voor buitenactiviteiten. Inmiddels is het weer omgeslagen en begint de herfst zijn intrede te doen. Hoogste tijd om je te oriënteren op wat je het komende seizoen aan workshops en cursussen bij Volksuniversiteit Gouda kunt gaan doen.

Advertorial Actie vandaag 10:06

Al 300 Gouwenaars aan het sporten dankzij Volwassenenfonds

In de gemeente Gouda is inmiddels de mijlpaal van de 300ste volwassene behaald die is gaan sporten dankzij een financieel steuntje in de rug. Alleen in 2023 zijn het inmiddels al zo’n 180 Gouwenaars. Volwassenen met een laag inkomen kunnen vanuit het fonds een bijdrage aanvragen van € 250,- per jaar voor deelname aan (wekelijkse) sportactiviteiten. Het Albert Heijn-filiaal in Winkelcentrum Bloemendaal voert in de maand oktober actie voor het Volwassenenfonds.