Advertorial Media

Volg ZoGouds ook op TikTok

Na een Facebook-. Twitter-, Instagram- Threads- en Bluesky-account en ZoGouds-app werd het er tijd voor: een TikTok profiel. ZoGouds gaat mee met de nieuwste trends en is uiteraard ook op deze app te zien en te volgen.

ZoGouds is weer enige tijd te vinden en actief op Facebook, Twitter, Threads en Bluesky. En het ZoGoudse nieuws is ook op TikTok te zien. Althans, die berichten die zich daarvoor lenen. Toffe content en het laatste nieuws over Gouda in een leuk jasje!

Knaller

Een video over en van de sfeer in de Goudse winkelstraten, het bezoek van de kerstmannen op de motor aan de Kerstmarkt op Goudasfalt: het komt allemaal voorbij. En we hebben al een knaller: 1 minuut gratis winkelen bij Plus Paul Schipper. Die is al bijna 640.000 keer bekeken. Heb jij het filmpje al gezien?

Bekijk hier de video, van de actie van Plus Paul Schipper.

@ditiszogouds

 

♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic

 

Wil je op de hoogte blijven? Volg ZoGouds dan op TikTok.


Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.