Volksuniversiteit Gouda is jarig: geen prijsverhoging cursussen

De Volksuniversiteit Gouda is dit jaar jarig: het Goudse onderwijsinstituut bestaat nu (weer) 10 jaar. De onderwijsinstelling wil graag iedereen hiervan mee laten profiteren. "Hoe kan dat beter dan door onze cursusprijzen dit jubileumjaar niet te verhogen", aldus de organisatie.

"We vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk belangstellenden gebruik kunnen maken van ons ruime en betaalbare cursusaanbod. Dit cursusaanbod kan een bijdrage leveren aan je ontwikkeling of een leuke invulling geven aan je vrije tijd", zo laat de Volksuniversiteit Gouda weten. 

De cursussen, lezingen of workshops zijn vanaf 14 september van start gegaan, maar tussentijds instappen is mogelijk.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

4 en 5 mei vandaag 18:53

Rondleiding ‘Gouda in de oorlog’ op 4 mei op Oude Begraafplaats

Voorafgaand aan het programma op de Markt houdt de Oude Begraafplaats Gouda op zaterdag 4 mei twee keer een rondleiding met als thema ‘Gouda in de oorlog’. De rondleidingen starten om 13u30 en 14u30 en duren ongeveer een uur. Deelname is gratis.

Advertorial Theater vandaag 18:49

Ex-profvoetballer Eljero Elia geeft masterclass in schouwburg

De Goudse Schouwburg en gro-up slaan de handen weer ineen voor een nieuwe serie workshops en masterclasses tijdens Express Yourself, het jaarlijkse jongerenproject. De workshopmaand Smaakmakers biedt een unieke kans om jongeren gratis kennis te laten maken met bekende artiesten in de Urban scene, zich te laten inspireren en hun talent te ontwikkelen.

Sport en recreatie vandaag 18:47

Gemeenteraad unaniem voor verhoging zwemveiligheid kinderen

De Goudse gemeenteraad heeft unaniem gestemd voor een motie die oproept tot het verkennen van mogelijkheden om de zwemveiligheid van Goudse kinderen te verbeteren. De motie, ingediend door de Partij van de Arbeid, de ChristenUnie, GroenLinks, het CDA, de VVD en de SGP, kreeg steun van de rest van de raad.  

Vastgoed vandaag 18:45

Verduurzamen monumenten wordt gemakkelijker

Verruim de regels, hanteer duidelijke richtlijnen en zorg voor heldere informatievoorziening. Dat zijn de belangrijkste aanbevelingen van Arcadis Nederland, dat in opdracht van de gemeente Gouda onderzoek deed naar de effecten van de regeling Erfgoed en Duurzaamheid. Met deze regeling wil de gemeente particuliere eigenaren helpen om hun monumenten op een verantwoorde manier te verduurzamen.

4 en 5 mei vandaag 18:44

Bevrijdingsdag in Gouda volop activiteiten

Zondag 5 mei viert Gouda haar vrijheid. En wel op de Goudse manier: samen. Wandel mee voor vrijheid en vrede, bezoek de expositie ‘Wat betekenen mensenrechten voor jóu?’ en ga kijken en luisteren bij Goudse organisaties die zich inzetten voor vrijheid, vrede en gastvrijheid. Iedereen is welkom en alle activiteiten zijn gratis.

Wonen en bouwen vandaag 18:06

Voorjaarsborrel en rondleiding bij project Wonen van Loon

Wie nieuwsgierig is naar de bouwontwikkelingen rond het project Wonen van Loon, moet donderdag 25 april tussen 16u00 en 18u00 even langskomen voor de voorjaarsborrel en de rondleiding. Dan kan je kennis maken met het project onder het genot van een hapje en een drankje. Op de locatie waar het allemaal gebeurt.