Cafeetje Heeeurlijk
Advertorial Evenementen

Volle bak op Gay Pride Boot van Cafeetje Heeeurlijk

De Gay Pride Utrecht is een geweldig evenement en groot feest dat je vanaf het water wilt en moet meemaken. Overal waar je kijkt, zie je boten met vrolijke mensen. Iedereen doet zijn best om een statement te maken. Zeker ook Lizette Oudijk van het Goudse Cafeetje Heeeurlijk. Het is weer volle bak op haar boot op zaterdag 3 juni.

horeca cafeetje heeeurlijk gay pride boot mensen.jpg

Het moet weer een knalfeest worden. Het is zo'n feestje waar je bij moet zijn, uitleggen hoe leuk het was, komt niet over. Hopelijk de hele dag zon, sowieso goede muziek, dansen en vrienden. Het is altijd één groot feest. Met vooral heel veel liefde, want daar draait de Gay Pride nu eenmaal om. "Mensen moeten vooral zichzelf kunnen zijn, wie ze ook zijn, wat ze ook zijn. Het gaat om liefhebben en elkaar liefhebben", zo stelt Lizette.

Kaarten

Je kunt er nog bijzijn, op zaterdag 3 juni. “Voor 125 euro drijf je met ons mee en voor 15 euro kan je meerijden met de bus van Gouda-Utrecht vise versa", zo nodigt Lizette een ieder uit. Kaarten zijn af te halen bij Cafeetje Heeeurlijk.

Superfuif

"DJ Armand Faaij van Superfuif hebben we aan boord. Sponsers Preppoli en Regenboog Alliantie Gouda varen ook met ons mee. We varen vanaf 14u30  tot 19u00. Goud/Zwart is het thema. Meer info voor route kun je vinden op www.gayprideutrecht…”

horeca cafeetje heeeurlijk gay pride boot mensen gracht.jpg

Een te gekke dag

De Gay Pride Utrecht is één van de jaarlijkse hoogtepunten in Utrecht. Tijdens dit festival is iedereen gelijk en kan iedereen zichzelf zijn. De Gay Pride is een optocht van boten over de Utrechts grachten in verschillende thema’s.

De boten varen in een sliert achter elkaar. Langs de route zijn de kades volledig gevuld met mensen die alles van dichtbij willen meemaken. Het is een dag die gepaard gaat met veel gezelligheid in de stad en op het water. Je bent verzekerd van een te gekke dag op de Utrechtse grachten. Langs de kant is het vieren van Gay Pride leuk, maar op het water is dit feest een onvergetelijke ervaring.


Meer nieuws

Advertorial Sport en recreatie vandaag 13:14

Wethouder Michiel Bunnik opent People Padel Gouda

Gouda heeft er met People Padel een sportieve trekpleister bij. Komende vrijdag 14 juni is de feestelijke opening van People Padel, de eerste indoor padellocatie in de stad. Rond 16u00 worden de deuren van deze nieuwe sportfaciliteit feestelijk geopend door wethouder Michiel Bunnik. Daarna kun je zelf ook aan de slag. Dus wees welkom...

Advertorial Sport vandaag 12:44

Schrijf snel je club in voor Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland. Verenigingen en stichtingen in de regio van de Hollandse IJssel kunnen zich tot en met 14 juni aanmelden via www.rabo-clubsupport.nl. Vanaf 2 tot en met 24 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun drie favoriete clubs in deze regio.

Opinie vandaag 12:18

Sportzomer 2024

Als ik naar buiten kijk heb ik toch mijn twijfels, maar het is echt zomer. Voor de weerkundigen is de metrologische zomer op 1 juni begonnen. De astronomische zomer begint pas op donderdag 20 juni. Hoe dan ook, van echt vakantieweer is nog geen sprake.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam vandaag 11:10

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad. 

Stadshart vandaag 10:44

Gemeente past regels aan: binnenstad nog gastvrijer en levendiger

Als een horecaondernemer een plantenbak tegen de gevel van zijn zaak wil zetten, moet hij een terrasvergunning aanvragen. Een winkelier die datzelfde wil, hoeft dat niet. Om aan die scheve situatie een einde te maken, trekt de gemeente Gouda de uitstallingsregels voor detailhandel en horeca gelijk.