Cafeetje Heeeurlijk
Advertorial Evenementen

Volle bak op Gay Pride Boot van Cafeetje Heeeurlijk

De Gay Pride Utrecht is een geweldig evenement en groot feest dat je vanaf het water wilt en moet meemaken. Overal waar je kijkt, zie je boten met vrolijke mensen. Iedereen doet zijn best om een statement te maken. Zeker ook Lizette Oudijk van het Goudse Cafeetje Heeeurlijk. Het is weer volle bak op haar boot op zaterdag 3 juni.

horeca cafeetje heeeurlijk gay pride boot mensen.jpg

Het moet weer een knalfeest worden. Het is zo'n feestje waar je bij moet zijn, uitleggen hoe leuk het was, komt niet over. Hopelijk de hele dag zon, sowieso goede muziek, dansen en vrienden. Het is altijd één groot feest. Met vooral heel veel liefde, want daar draait de Gay Pride nu eenmaal om. "Mensen moeten vooral zichzelf kunnen zijn, wie ze ook zijn, wat ze ook zijn. Het gaat om liefhebben en elkaar liefhebben", zo stelt Lizette.

Kaarten

Je kunt er nog bijzijn, op zaterdag 3 juni. “Voor 125 euro drijf je met ons mee en voor 15 euro kan je meerijden met de bus van Gouda-Utrecht vise versa", zo nodigt Lizette een ieder uit. Kaarten zijn af te halen bij Cafeetje Heeeurlijk.

Superfuif

"DJ Armand Faaij van Superfuif hebben we aan boord. Sponsers Preppoli en Regenboog Alliantie Gouda varen ook met ons mee. We varen vanaf 14u30  tot 19u00. Goud/Zwart is het thema. Meer info voor route kun je vinden op www.gayprideutrecht…”

horeca cafeetje heeeurlijk gay pride boot mensen gracht.jpg

Een te gekke dag

De Gay Pride Utrecht is één van de jaarlijkse hoogtepunten in Utrecht. Tijdens dit festival is iedereen gelijk en kan iedereen zichzelf zijn. De Gay Pride is een optocht van boten over de Utrechts grachten in verschillende thema’s.

De boten varen in een sliert achter elkaar. Langs de route zijn de kades volledig gevuld met mensen die alles van dichtbij willen meemaken. Het is een dag die gepaard gaat met veel gezelligheid in de stad en op het water. Je bent verzekerd van een te gekke dag op de Utrechtse grachten. Langs de kant is het vieren van Gay Pride leuk, maar op het water is dit feest een onvergetelijke ervaring.


Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 15:30

Zeldzaam Mooi Markt komt zondag opnieuw naar Goudse Markt

Op zondag 1 oktober is er weer een Zeldzaam Mooi Markt op het prachtige marktplein de Markt in Gouda. Het Marktplein in Gouda is niet zomaar een plein. Het is hét plein van Gouda. Daarom de perfecte locatie voor twee keer per jaar dé Zeldzaam Mooi Markt.

Advertorial Cursussen en workshops vandaag 10:49

Nieuw bij Volksuniversiteit Gouda: cursus smartphone fotografie

Wat hebben we een mooie zomerse week achter de rug met nog volop gelegenheid voor buitenactiviteiten. Inmiddels is het weer omgeslagen en begint de herfst zijn intrede te doen. Hoogste tijd om je te oriënteren op wat je het komende seizoen aan workshops en cursussen bij Volksuniversiteit Gouda kunt gaan doen.

Advertorial Actie vandaag 10:06

Al 300 Gouwenaars aan het sporten dankzij Volwassenenfonds

In de gemeente Gouda is inmiddels de mijlpaal van de 300ste volwassene behaald die is gaan sporten dankzij een financieel steuntje in de rug. Alleen in 2023 zijn het inmiddels al zo’n 180 Gouwenaars. Volwassenen met een laag inkomen kunnen vanuit het fonds een bijdrage aanvragen van € 250,- per jaar voor deelname aan (wekelijkse) sportactiviteiten. Het Albert Heijn-filiaal in Winkelcentrum Bloemendaal voert in de maand oktober actie voor het Volwassenenfonds.