VollinGo Heren 1 promoveert naar derde divisie

Het enthousiast volleyballende VollinGo Heren 1 had een sterk seizoen achter de rug en eindigde in de competitie op de vierde plaats van de promotieklasse. Dat leverde alleen nog net geen automatische promotie op naar de derde divisie. Om alsnog voor promotie in aanmerking te komen, moesten er afgelopen zaterdag in Delft nog twee promotiewedstrijden gespeeld worden. Die werden allebei gewonnen.

Het team werd toegejuicht door enkele tientallen supporters van VollinGo die meegereisd waren.

De eerste wedstrijd tegen het tegen degradatie strijdende Sovicos begon taai, maar halverwege de eerste set verdween de spanning uit het spel en kwam VollinGo op voorsprong. Het team kreeg de slag te pakken en veroverde set 1, en daarna op dezelfde wijze ook set 2. De eerste overwinning was binnen!

De volgende tegenstander was Madjoe, wat ook hoopte op een promotie. Ondanks de zichtbaar langere speelervaring van de spelers van de tegenstander, kwam van dit team niet de tegenstand waarvoor men eerst nog even vreesde. Twee sets werden overtuigend gewonnen door VollinGo, waarmee alle setpunten waren binnengehaald die nodig waren om alsnog te kunnen promoveren naar de derde divisie.

Na de zomervakantie speelt het eerste herenteam van VollinGo sinds lange tijd weer op divisieniveau. Komt dat zien in sporthal De Zebra.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.