Voogt Verzekeringen

Voogt Verzekeringen zoekt receptioniste/alleskunner

Voogt Verzekeringen zoekt een receptioniste/alleskunner. "Een leuke job, prachtige plek en leuke collega’s! Graag ga ik met de kandidaat in gesprek!", aldus eigenaar Nico Voogt.

Een baan in de frontlinie van de verzekeringswereld in een nauw team van collega’s? Als receptioniste / alleskunner ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten én de vliegende keep voor je collega’s.

 • Afwisselende baan met vrijheid en vertrouwen
 • Warme sfeer zonder nonsens of dikdoenerij
 • Toonaangevend bedrijf in de regio

Wat ga je doen?

 • Als receptioniste/alleskunner ben je het gezicht en de stem van Voogt.
 • Je zorgt dat alle correspondentie helder overkomt. ‘Ruis op de lijn’ staat niet in jouw woordenboek.
 • Bestellingen doen, mailtjes afhandelen, doorverwijzen naar de juiste personen – samen met jouw collega-binnendienstmedewerker ben jij de professionele steun en toeverlaat van onze adviesteams. Jij bent de vliegende keep die alle ballen vangt die anders op de grond vallen.

Wat wordt van je verwacht?

 • Vriendelijke en behulpzame instelling.
 • Kennis van Microsoft Office.
 • Je bent een teamspeler. Jij krijg er energie van om als vliegende keep jouw collega’s te helpen hun werk makkelijker te maken.
 • Je houdt van aanpakken, je hebt immers veel contact met ondernemers!

Wat biedt VOOGT jou?

 • Een baan van minimaal 24 uur.
 • Afwisselende taken met eigen verantwoordelijkheid.
 • Collegiaal team waarin veel bespreekbaar is.
 • Familiaire sfeer en groot onderling vertrouwen.
 • Passend salaris op basis van opleiding, kennis en ervaring.

voogt vier adviseurs tjeerd de koster, arjen voogt, john mak en nico voogt.jpg

Over VOOGT

VOOGT is een toonaangevend Gouds bedrijf met ruime expertise op het gebied van verzekeringen en risico-analyse. VOOGT onderscheidt zich door de interesse in de klant, vaak ondernemers met wie al een jarenlange relatie bestaat. Onze adviseurs kennen de klant en adviseren hem of haar over risico’s en risicobeheersing. Verzekeren is maatwerk, en VOOGT weet hoe het dat moet leveren.

Solliciteer direct!

 • Mail je sollicitatiebrief en CV naar Rianne Prins: r.prins@voogt.nl.

 • Wil je liever eerst meer weten over de functie of het bedrijf? Neem dan contact op met Rianne Prins of Nico Voogt via 0182-511033.

Meer nieuws

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 09:00

Mobiele Milieustraat komt volgende week naar je toe

Bij de Mobiele Milieustraat kun je gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. Bijvoorbeeld: hout, puin, elektra, kunststof, metalen, KCA en papier. Reserveren voor een bezoek aan De Mobiele Milieustraat is niet nodig.

Politie en handhaving vandaag 08:00

Politiebureaus woensdag weer dicht vanwege pensioenacties

Alle politiebureaus met een publieksfunctie gaan op woensdag 19 juni opnieuw 24 uur dicht. Het gaat net als afgelopen dinsdag om een actie van de politievakbonden voor een structureel vroegpensioen. Aangifte doen is woensdag niet mogelijk.

Advertorial Festival gisteren 20:00

Voordelige earlybird combinatiepakketten Festival De Verwondering

In de hele Goudse binnenstad barst in het weekend van 19 tot en met 21 september De Verwondering weer los. De voorstellingen van The Ashton Company, Chagall en in de historische Agnietenkapel zijn in de verkoop gegaan met voordelige earlybird combinatiepakketten. 

Muziek gisteren 10:00

Songs about Fish and Ships zingen rond bij IJsselhuis Museumhavencafe

Het IJsselhuis Museumhavencafe bij het Binnenhavenmuseum is op zondag 16 juni van 15u00 tot 18u00 het toneel van Shantycafé's Songs about Fish and Ships. Met live optreden van de shantykoren Pekel en Gouds Getij. Het doel van deze middag is samen zingen over de zee, zeevaarders, vissersvrouwen, vis en drank.

Verkiezing gisteren 09:00

Verkiezing nieuwe kinderburgemeester op woensdag 19 juni

Op woensdagochtend 19 juni is de verkiezing van de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. Sara Crielaard, Hugo Gorter, Diyae El Mesnani, Rens Mikkers, Jinthe Seppenwoolde en Bavly Shenouda presenteren zich die ochtend aan het publiek en de jury in de raadzaal. Aan het eind van deze ochtend kiest de jury de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. De andere vijf kandidaten worden een jaar lang kinderwethouder van Gouda.