Advertorial Festival

Voordelige earlybird combinatiepakketten Festival De Verwondering

In de hele Goudse binnenstad barst in het weekend van 19 tot en met 21 september De Verwondering weer los. De voorstellingen van The Ashton Company, Chagall en in de historische Agnietenkapel zijn in de verkoop gegaan met voordelige earlybird combinatiepakketten. 

Speciaal

Speciaal voor De Verwondering maakt The Ashton Company een spectaculaire show in de Grote Zaal van de Goudse Schouwburg op donderdag 19 en vrijdag 20 september. 

Deze twee dagen blaast tevens zangeres en performer Chagall je gegarandeerd omver in de Kleine Zaal. Ze zingt, speelt en beweegt zich in haar unieke interactieve lichtinstallatie B.A.B.Y., die zich als een netwerk lichtgevende neuronen om haar heen vormt. Door beweging van haar lichaam en de sensoren die daarop zitten, bestuurt ze 
tijdens het zingen de installatie, lichteffecten en muziek van haar show. Of ontdek betoverende korte  theatervoorstellingen in de historische Agnietenkapel. Hier staan per avond drie verschillende nieuwkomers op het podium. 

Keuze

Liefhebbers van theater hoeven niks te missen van het programma met één van de combinatiepakketten.  Bezoekers hebben de keuze uit drie soorten pakketten; waarin je een combinatie hebt van The Ashton Company, Chagall en Agnietenkapel en nog een Agnietenkapel Passe Partout. De vrije kaartverkoop hiervoor is gestart via de Goudse Schouwburg, telefonisch en aan de kassa op de Boelekade.  

Voor meer informatie, bezoek www.verwondering-gouda.nl


Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.