Parole, Pieter van Vliet

Voorjaarsborrel en rondleiding bij project Wonen van Loon

Wie nieuwsgierig is naar de bouwontwikkelingen rond het project Wonen van Loon, moet donderdag 25 april tussen 16u00 en 18u00 even langskomen voor de voorjaarsborrel en de rondleiding. Dan kan je kennis maken met het project onder het genot van een hapje en een drankje. Op de locatie waar het allemaal gebeurt.

wonen bouwen van loon torens.jpg

De Bouw

De bouw is in volle gang: er is geen beter moment om kennis te maken met Van Loon. Het verkoopteam van TW3 en Boer Makelaardij  en de hypotheekadviseurs staan voor je klaar.

Je kunt op twee momenten deelnemen aan een rondleiding. Daarbij vertellen de projectleiders je meer over het project, de bouw en ze nemen je mee in gebouw B. Er kunnen maximaal 25 mensen mee met de rondleiding.
Vol = vol.

Zie voor meer informatie Voorjaarsborrel - Wonen van Loon


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.

Advertorial Sport en recreatie vandaag 10:01

Sportzomer SPORT•GOUDA heeft Olympisch tintje

Deze zomer houdt SPORT•GOUDA tal van sportieve activiteiten met een Olympisch tintje. Iedereen, van jong tot oud, kan meedoen en genieten van sport- en spel door heel Gouda. Sportzomer met SPORT•GOUDA: Sportieve activiteiten met een Olympisch tintje.