Advertorial Theater

Voorproefje Express Yourself met ADF Samski in schouwburg

Grote artiesten en de beste docenten uit de urban scene komen naar de Goudse Schouwburg tijdens de Express Yourself Urban Week van maandag 16 tot en met donderdag 19 oktober. Jongeren kunnen zich met workshops en masterclasses verdiepen in verschillende disciplines. Donderdag 21 september, vanaf 20u00, geeft de Rotterdamse rapper ADF Samski alvast een voorproefje.

ADF Samski gaat viraal

Samir Plasschaert, de echte naam van ADF Samski, doet je vast een belletje rinkelen. Hij is namelijk het  halfbroertje van Ronnie Flex. Hij is doorgebroken in de scene door zijn releases Breitling, No Hook 1, 2 en 3 die hij in eigen beheer en zonder management heeft uitgebracht. ADF Samski is 19 jaar maar heeft een oude ziel, wat hij maakt heeft 90’s en 00’s Hip Hop invloeden maar klinkt fris en vernieuwend tegelijk.

Jongeren onder de 21 kunnen gratis naar deze voorstelling

Deze voorstelling is geboekt door de jongerenprogrammeringsraad voor jongeren uit Gouda en omgeving. Een aantal keer per jaar presenteren zij een voorstelling voor jongeren t/m 21 jaar in de Goudse Schouwburg in het kader van Express Yourself. 

Een kaartje reserveer je via: www.goudseschouwburg.nl

Express Yourself is een samenwerking tussen gro-up Buurtwerk en de Goudse Schouwburg. Mede mogelijk  gemaakt door VSB-Fonds en Gemeente Gouda.


Meer nieuws

Exposities vandaag 14:23

Expositie Freedom Seekers van Jet ter Halle

Wat is vrijheid voor jou? Voor documentaire fotograaf Jet ter Halle was dit je voeten volgen zonder iets te willen of te moeten. In Parijs veranderde haar perspectief door Aslam, Courage, Oscar en Vlad. Zij kwamen alleen te staan, verkeerde in angst voor hun leven en ontvluchtte hun land om zich vrij te kunnen uiten ongeacht hun seksuele oriëntatie. De documentaire ‘Freedom Seekers’ is te bewonderen samen met een fotocollectie van Ter Halle haar reizen. Te zien in Stadskant, Stationsplein 8.

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.