Advertorial Theater

Voorproefje Express Yourself met ADF Samski in schouwburg

Grote artiesten en de beste docenten uit de urban scene komen naar de Goudse Schouwburg tijdens de Express Yourself Urban Week van maandag 16 tot en met donderdag 19 oktober. Jongeren kunnen zich met workshops en masterclasses verdiepen in verschillende disciplines. Donderdag 21 september, vanaf 20u00, geeft de Rotterdamse rapper ADF Samski alvast een voorproefje.

ADF Samski gaat viraal

Samir Plasschaert, de echte naam van ADF Samski, doet je vast een belletje rinkelen. Hij is namelijk het  halfbroertje van Ronnie Flex. Hij is doorgebroken in de scene door zijn releases Breitling, No Hook 1, 2 en 3 die hij in eigen beheer en zonder management heeft uitgebracht. ADF Samski is 19 jaar maar heeft een oude ziel, wat hij maakt heeft 90’s en 00’s Hip Hop invloeden maar klinkt fris en vernieuwend tegelijk.

Jongeren onder de 21 kunnen gratis naar deze voorstelling

Deze voorstelling is geboekt door de jongerenprogrammeringsraad voor jongeren uit Gouda en omgeving. Een aantal keer per jaar presenteren zij een voorstelling voor jongeren t/m 21 jaar in de Goudse Schouwburg in het kader van Express Yourself. 

Een kaartje reserveer je via: www.goudseschouwburg.nl

Express Yourself is een samenwerking tussen gro-up Buurtwerk en de Goudse Schouwburg. Mede mogelijk  gemaakt door VSB-Fonds en Gemeente Gouda.


Meer nieuws

Advertorial Sport en recreatie vandaag 13:14

Wethouder Michiel Bunnik opent People Padel Gouda

Gouda heeft er met People Padel een sportieve trekpleister bij. Komende vrijdag 14 juni is de feestelijke opening van People Padel, de eerste indoor padellocatie in de stad. Rond 16u00 worden de deuren van deze nieuwe sportfaciliteit feestelijk geopend door wethouder Michiel Bunnik. Daarna kun je zelf ook aan de slag. Dus wees welkom...

Advertorial Sport vandaag 12:44

Schrijf snel je club in voor Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland. Verenigingen en stichtingen in de regio van de Hollandse IJssel kunnen zich tot en met 14 juni aanmelden via www.rabo-clubsupport.nl. Vanaf 2 tot en met 24 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun drie favoriete clubs in deze regio.

Opinie vandaag 12:18

Sportzomer 2024

Als ik naar buiten kijk heb ik toch mijn twijfels, maar het is echt zomer. Voor de weerkundigen is de metrologische zomer op 1 juni begonnen. De astronomische zomer begint pas op donderdag 20 juni. Hoe dan ook, van echt vakantieweer is nog geen sprake.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam vandaag 11:10

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad. 

Stadshart vandaag 10:44

Gemeente past regels aan: binnenstad nog gastvrijer en levendiger

Als een horecaondernemer een plantenbak tegen de gevel van zijn zaak wil zetten, moet hij een terrasvergunning aanvragen. Een winkelier die datzelfde wil, hoeft dat niet. Om aan die scheve situatie een einde te maken, trekt de gemeente Gouda de uitstallingsregels voor detailhandel en horeca gelijk.