Winkelcentrum Bloemendaal
Advertorial Sinterklaas

Warm welkom voor Sint in Winkelcentrum Bloemendaal

Sinterklaas en zijn pieten zijn zaterdag 19 november aangekomen in Winkelcentrum Bloemendaal. Ze kregen daar, ondanks het koude weer, een heel warm welkom. De goedheiligman en zijn gevolg liepen een paar uur rond door de bomvolle wandelgangen van het winkelcentrum. En werden daarbij begeleid door de Wilde Pietenband.

wc bloemendaal sint met coen.jpg

Sinterklaas werd welkom geheten door Coen van der Geest, voorzitter van de Winkeliersvereniging Winkelcentrum Bloemendaal.

Kinderactiviteiten

Er was afgelopen zaterdag van alles te doen in het winkelcentrum. Je kon paardrijden, luisteren naar de pieten-band en natuurlijk Sinterklaas ontmoeten! Na het ontvangst van Sinterklaas konden de kinderen klimmen en klauteren bij verschillende pietenspellen. Samen met de Pieten konden ze pepernoten gooien, paardrijden, daklopen en nog veel meer! Deden de kinderen mee aan alle spellen? Dan ontvingen ze met hun pietendiploma een overheerlijk ijsje van Verhage Gouda! 

Bliksembezoek

Op 3 december komt Sinterklaas nog een keer langs in het winkelcentrum. Van 10u00 tot 12u00 kunnen de kinderen Sinterklaas begroeten en genieten van het strooigoed van de Pieten! 

 


Meer nieuws

Exposities vandaag 14:23

Expositie Freedom Seekers van Jet ter Halle

Wat is vrijheid voor jou? Voor documentaire fotograaf Jet ter Halle was dit je voeten volgen zonder iets te willen of te moeten. In Parijs veranderde haar perspectief door Aslam, Courage, Oscar en Vlad. Zij kwamen alleen te staan, verkeerde in angst voor hun leven en ontvluchtte hun land om zich vrij te kunnen uiten ongeacht hun seksuele oriëntatie. De documentaire ‘Freedom Seekers’ is te bewonderen samen met een fotocollectie van Ter Halle haar reizen. Te zien in Stadskant, Stationsplein 8.

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.