Wat is het mooiste gemeentehuis in onze regio?

Het IJspaleis in Den Haag, de Stroopwafel in Gouda of toch de Glasbak in Delft? Radio West is op zoek naar het mooiste gemeentehuis van de regio. Welk gemeentehuis of oud-gemeentehuis springt er volgens jou uit?

Vanaf vandaag, maandag 10 juli, kan je jouw favoriete gemeentehuis opgeven. Een driekoppige jury buigt zich over de inzendingen.
 
 
Gemeentehuizen zijn het eerste aanspreekpunt voor inwoners en vervullen een belangrijke functie in het wegwijs maken in de gemeente. Het is dan ook vanzelfsprekend dat na het mooiste plekje en mooiste gebouw, er dit jaar wordt gezocht naar het mooiste gemeentehuis van de regio.
 
De jury onder leiding van Jaap Smit, commissaris van de koning, Charlie Aptroot, oud-burgemeester van Zoetermeer en toerisme-expert Angelique Werner beoordeelt alle inzendingen zorgvuldig en stelt vanaf 21 juli een lijst van twintig nominaties samen.
 
Op de frontfoto: Het Gemeentehuis in Gouda, het Huis van de Stad, in de volksmond ook wel 'De Stroopwafel' genoemd.

Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.