Parole/ZoGouds, Pieter van Vliet
Advertorial Voetbal

We zijn er weer bij... en dat is priiiimah...

We zijn er weer bij... en dat is priiiimah... En er komen er steeds meer bij. De Oranje-koorts stijgt en het Oranje-legion groeit. Zo ook in Gouda. Sterker nog: zeker ook in Gouda. 

Het is algemeen bekend: vanavond, woensdag 10 juli, om 21u00, speelt het Nederlands Elftal de halve finale voor het Europees Kampioenschap tegen Engeland. Hoeveel denk jij dat het gaat worden? 

Op diverse locaties in Gouda kun je de EK-wedstrijd live op grote schermen bekijken. Ontdek hier waar je deze spannende wedstrijd kunt zien en met een grote groep Gouwenaars kunt beleven. 

En dat is hartstikke leuk, dat is harstikke priiiimah... Zo was ZoGouds afgelopen zaterdag erbij in De Theaterbakkerij.

Bij Friends/Lobbes op zes schermen

Op diverse locaties in Gouda kun je de wedstrijd live op grote schermen bekijken. Zoals bij Friends/Lobbes. "We hebben in Friends en Lobbes in totaal zes tv-schermen hangen. Twee grote en vier kleinere schermen", zo laat eigenaar Henkjan Viskaal weten.

horeca friends lobbes oranje koningsnacht.jpg

Friends / Lobbes

Bij Friends / Lobbes aan de Zeugstraat kun je alle wedstrijden van Oranje en van de andere landenteams bekijken. Zeker ook Nederland-Engeland. Daarna barst het feest los. Bij welk resultaat dan ook. Viskaal: "Zaterdag was het errug gezellig tijdens het Nederlands elftal. Gelukkig hebben ze gewonnen, dus Oranje speelt vanavond de halve finale van het EK. Uiteraard zenden wij dat ook weer uit, kom jij gezellig kijken en Oranje aanmoedigen? Je kunt bij ons kijken op maar liefst 6 schermen! Op naar de finale! Woensdag 10 juni, open vanaf 20u00 tot laat."

Ontdek hier waar je deze spannende wedstrijd elders in de stad met een groot aantal Gouwenaars kunt volgen.

Cafeetje Heeeurlijk

Bij en in Cafeetje Heeeulijk is het altijd (Oranje) feest en immer Heeuurlijk gezellig. Zo ook en zeker ook bij het EK. Cafeetje Heeeurlijk is weer helemaal in het Oranje uitgedost. En Lizette verwelkomt je met open armen. Woensdagavond ook, als Oranje tegen Engeland speelt. Daarna is het ongetwijfeld feest, bij winst of verlies.

Check's Achter de Kerk

Bij Check's, de nieuwe aanwinst in de binnenstad van Gouda, is het bij elke EK-voetbalavond raak en druk. Zeker ook bij de komende wedstrijd Nederland-Engeland. Dus kom snel woensdagavond voor de beste opstelling voor het grote scherm.

Kaasbar Gouda

De Kaasbar Gouda is al het gehele EK omgetoverd tot dé locatie voor een onvergetelijke avond vol muziek en natuurlijk voor de spannende wedstrijden van Nederland die op een groot scherm zijn te zien. En uiteraard worden tijdens de wedstrijd kaasplankjes met diverse soorten kaas vanuit de keuken naar voren geschoven. 

Café LeeF!

"Goedendag, we zien regelmatig berichten voorbij komen waar het EK voetbal is te zien. Ook in Café LeeF! aan de Turfmarkt hebben wij drie schermen waar alle wedstrijden te zien zijn", zo laten Sabrina en Lindsey van Café LeeF! weten. 

BarBier

Bij BarBier kun je ook genieten van het EK op een groot scherm en er is altijd genoeg bier aanwezig om de sfeer compleet te maken en te verhogen.

 

Kantines voetbalverenigingen

Uiteraard zijn veel kantines en clubhuizen van de Goudse (voetbal)verenigingen open bij de wedstrijden van het Nederlands elftal. En alle feestcommissies van de (voetbal)verenigingen maken er een feest van. Zoals deze week bij Olympia.

EK Voetbal in Theaterbakkerij

Ook bij Theaterbakkerij staan de deuren open om je te ontvangen om de wedstrijd te bekijken. En wel op een groot scherm in de grote zaal.

Missen we nog een locatie?

Missen we nog je favoriete stek om de EK-wedstrijd te volgen en te bekijken? Laat het ons even weten op info@zogouds.nl  en/of in de comments op de sociale mediakanalen.


Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.