Wederom slechte beurt voor hekkensluiter Gouda

Gouda had nog als doel gesteld te proberen geen laatste te worden in de vierde klasse B, aldus trainer Romeo el Bouazatti enige weken geleden. Een nobel streven, maar in de wedstrijd waarin dat moest gebeuren, uit bij concurrent CVC Reeuwijk, bleek in de praktijk van dat voornemen weinig: 6-1 verlies.

Want als je zowel in de eerste minuut voor én na rust een doelpunt tegen krijgt, dan ontbreekt het de ploeg toch wel aan de benodigde scherpte. En als de tegenstander daarnaast driemaal uit een corner kan binnenkoppen onbreekt op die momenten ook aan van alles. Kortom, geen beste beurt van Gouda, dat bepaald niet in de sterkste opstelling kon aantreden en nu definitief laatste wordt in de vierde klasse B.
 
Volgende week wordt de competitie thuis afgesloten tegen het eveneens rood-witte en veilige Cabauw, dat kennelijk ook een snipperdag had opgenomen, gezien de 0-5 nederlaag thuis tegen Siveo '60, dat zo de kans op rechtstreekse handhaving in leven hield. SC Woerden en Linschoten zijn nu definitief veroordeeld tot nacompetitie en VEP is, in tegenstelling wat wij vorige week beweerden, als enige ploeg nog niet veilig.
 
Bovenin gaat het voor de titel alleen nog tussen Groeneweg en Bergambacht. Groeneweg, 1 punt voor, sluit af bij SC Woerden en Bergambacht speelt thuis tegen CVC Reeuwijk, beiden hebben dus tegenstanders die nergens meer om spelen.
 
Gouda sluit zoals gezegd af tegen Cabauw, dat wat punten betreft vooral teerde op de eerst periode die gewonnen werd. Voor hen is de wedstrijd tegen Gouda een mooie oefenwedstrijd richting de nacompetitie om promotie en voor Gouda is het de kans op revanche en het posititief afsluiten van een prestatief toch wel heel mager seizoen.
 
ZATERDAG 18 MEI 2024: CVC REEUWIJK - GOUDA ; DOELPUNTEN YOURI KALMEIJER 1-0 (1E MINUUT); LUCAS VAN HOOGSTRATEN 1-1 (8E MINUUT); THIJMEN VAN SPRANG 2-1 (12E MINUUT); RUST; ROBIN SLINGER 3-1 (46E MINUUT); YOURI KALMEIJER 4-1 (PENALTY; 50E MINUUT); FRED PLOMP 5-1 (65E MINUUT) EN THIJMEN VAN SPRANG 6-1
 
Opstelling Gouda: 1. Dealy Snoek; 2. Salah Azaaj; 3. Amine Marhoub; 4. Dennis Nederveen (A); 5. Najim Akabbouz; 6. Hassan Ouahabi; 7. Lucas van Hoogstraten; 8. Mamush Verkerke; 9. Hicham Boussaboun; 10. Mustapha Massaoudi; 11. Farhan Tchadjobo; 12. Ivo Heikoop; 14. Niels Mouthaan

Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 18:58

Gouda maakt einde aan lange BKR-registratie na schuldentraject

Om inwoners te helpen hun leven sneller op te pakken na een schuldhulpregeling kort de gemeente Gouda de BKR-registratie fors in. De registratie blijft niet langer 5 jaar staan, maar slechts 6 maanden. “We willen dat mensen sneller perspectief krijgen en weer volwaardig mee kunnen doen in de samenleving”, licht wethouder Armoedebestrijding Jan Kees Oppelaar toe.

Advertorial Sport en recreatie vandaag 18:58

Beweegmakelaars SPORT•GOUDA op vaste tijden te vinden in wijken

SPORT•GOUDA wil ervoor zorgen dat alle inwoners van Gouda gaan (én blijven) bewegen. Niet iedereen vindt het echter even gemakkelijk om een keuze te maken in het uitgebreide sport- en beweeglandschap dat Gouda biedt. Ook kan de financiële situatie een drempel opwerpen om te gaan sporten of lid te worden van een sportvereniging. Bij al dit soort vragen zijn de beweegmakelaars van SPORT•GOUDA de aangewezen personen om hulp te bieden.

Advertorial Groen vandaag 18:52

Wandel mee met Groene Avondvierdaagse

Buurtgroen Gouda en Velt Groene Hart houden van 1 tot en met 4 juli voor de allereerste keer de Groene Avondvierdaagse! Je loopt vier avonden langs bekende en onbekende groene pareltjes in Gouda. Buurtgroen Gouda is onderdeel van Gouda Bruist.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam vandaag 18:49

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad.