Parole/ZoGouds, Pieter van Vliet

Wedstrijd DONK-EMM’21 na 10 minuten gestaakt

De wedstrijd tussen SV DONK en EMM’21 is zaterdagmiddag gestaakt. De scheidsrechter Ed Pieterman uit Wateringen floot de wedstrijd na tien minuten af, omdat het hoofdveld te hard, te glad en te gevaarlijk werd om op te voetballen. In overleg met de beide trainers en aanvoerders liet Pieterman de spelers inrukken.  

"Helaas moesten we 10 minuten de strijd staken. Uiteindelijk ratio boven emotie. Mooi dat trainers, aanvoerders en scheidsrechter dat gezamenlijk weloverwogen kunnen besluiten. In februari gaan we op herhaling", aldus een woordvoerder van DONK.

Roelofarendsveen

De spelers konden nauwelijks op hun benen blijven staan. En gleden bij nagenoeg elke actie weg en door. De tussenstand was nog 0-0.

"Allemaal liefhebbers die graag willen. Helaas kon het niet, weloverwogen besluit van clubs en scheidsrechter. Zo kan het dus ook", aldus een woordvoerder van SV DONK.

Het is nog onduidelijk wanneer de wedstrijd uitgespeeld gaat worden. De spelers uit Roelofarendsveen zullen hoe dan ook nogmaals de reis naar Gouda moeten maken.

Andere uitslagen

De wedstrijd Jodan Boys-Batavia was zaterdagmorgen al afgelast. Zo ook de competitiewedstrijd van ONA. Olympia verloor uit bij UVS met 2-1.

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 19:16

Global Goals Dashboard maakt inzichtelijk hoe Gouda ervoor staat

Hoeveel mensen in Gouda leven onder of rond het sociaal minimum? Hoe is de ontwikkeling van de woningvoorraad in onze stad? Hoe staat het met de gezondheid van Gouwenaars? Hoeveel CO2-uitstoot heeft Gouda afgelopen jaren bespaard? Is de kwaliteit van onze wateren verbeterd? De antwoorden op deze en nog veel meer vragen zijn te vinden op het nieuwe Global Goals Dashboard dat de gemeente Gouda deze week heeft gelanceerd.

Gemeente vandaag 18:58

Gouda maakt einde aan lange BKR-registratie na schuldentraject

Om inwoners te helpen hun leven sneller op te pakken na een schuldhulpregeling kort de gemeente Gouda de BKR-registratie fors in. De registratie blijft niet langer 5 jaar staan, maar slechts 6 maanden. “We willen dat mensen sneller perspectief krijgen en weer volwaardig mee kunnen doen in de samenleving”, licht wethouder Armoedebestrijding Jan Kees Oppelaar toe.

Advertorial Sport en recreatie vandaag 18:58

Beweegmakelaars SPORT•GOUDA op vaste tijden te vinden in wijken

SPORT•GOUDA wil ervoor zorgen dat alle inwoners van Gouda gaan (én blijven) bewegen. Niet iedereen vindt het echter even gemakkelijk om een keuze te maken in het uitgebreide sport- en beweeglandschap dat Gouda biedt. Ook kan de financiële situatie een drempel opwerpen om te gaan sporten of lid te worden van een sportvereniging. Bij al dit soort vragen zijn de beweegmakelaars van SPORT•GOUDA de aangewezen personen om hulp te bieden.

Advertorial Groen vandaag 18:52

Wandel mee met Groene Avondvierdaagse

Buurtgroen Gouda en Velt Groene Hart houden van 1 tot en met 4 juli voor de allereerste keer de Groene Avondvierdaagse! Je loopt vier avonden langs bekende en onbekende groene pareltjes in Gouda. Buurtgroen Gouda is onderdeel van Gouda Bruist.