Patrick Meijboom Fotografie
Advertorial Winkels

Week van de Stenen Winkel, zeker ook in Gouda

In de week van 13 tot en met 19 mei vindt de derde landelijke ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats. Een initiatief om de lokale stenen winkel in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij de consument.

winkels winkeliers groenendaal kwartier korte groenendaal patrick meijboom fotografie.jpg

 

Steuntje in de rug

Fysieke winkels in Nederland hebben het moeilijk. Ze kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom is het deze week de ‘Week van de Stenen Winkel'. Zo ook in Gouda. En zeker in Het Groenendaal Kwartier, de Lange en Korte Groenendaal. Fotograaf Patrick Meijboom, die zelf zijn winkel heeft aan de Lange Groenendaal, zette de deelnemers op de foto.
 
Lokale winkels organiseren in de ‘Week van de Stenen Winkel’ allerlei feestelijke activiteiten op de winkelvloer om de kracht van stenen winkels te vieren, samen met hun klanten.

 

Persoonlijke aandacht

Galerie Jackie's is een van de winkels die deelneemt aan dit initiatief. In 2018 werd de winkel van Jackie geopend in Gouda en vijf jaar later is de winkel niet meer weg te denken uit de binnenstad van Gouda.

“De reden dat we deelnemen aan de ‘Week van de Stenen Winkel’ is duidelijk, bij iedere stenen winkel draait het om persoonlijke aandacht voor de klant en dat willen we nog maar eens benadrukken ”, vertelt eigenaar Jackie. “We kijken ernaar uit om samen met iedereen in Gouda de kracht van onze lokale stenen winkels te vieren en nog eens te onderstrepen waarom deze winkels een plekje verdienen in ons mooie centrum.”

Riem

Deze week doen zelfstandige winkeliers iets bijzonders voor hun klanten: van een cadeautje bij aankoop tot het verloten van mooie prijzen. Doe jij ook mee om de stenen winkels een hart onder de riem te steken?

Bekijk de lijst van ondernemers in Gouda die ook meedoen met de 'week van de stenen winkel'

 
 

Meer nieuws

Brand vandaag 17:38

Pizza te lang in oven, brandweer krijgt melding woningbrand

In een woning aan de Simon van der Stellaan heeft een pizza woensdagmiddag te lang in de oven gestaan. Zo ontstond er rond 14u50 rook en brand in de oven en vervolgens in de woning, waarop de brandweer voor een woningbrand werd gealarmeerd. 

Advertorial Sport en recreatie vandaag 13:14

Wethouder Michiel Bunnik opent People Padel Gouda

Gouda heeft er met People Padel een sportieve trekpleister bij. Komende vrijdag 14 juni is de feestelijke opening van People Padel, de eerste indoor padellocatie in de stad. Rond 16u00 worden de deuren van deze nieuwe sportfaciliteit feestelijk geopend door wethouder Michiel Bunnik. Daarna kun je zelf ook aan de slag. Dus wees welkom...

Advertorial Sport vandaag 12:44

Schrijf snel je club in voor Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland. Verenigingen en stichtingen in de regio van de Hollandse IJssel kunnen zich tot en met 14 juni aanmelden via www.rabo-clubsupport.nl. Vanaf 2 tot en met 24 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun drie favoriete clubs in deze regio.

Opinie vandaag 12:18

Sportzomer 2024

Als ik naar buiten kijk heb ik toch mijn twijfels, maar het is echt zomer. Voor de weerkundigen is de metrologische zomer op 1 juni begonnen. De astronomische zomer begint pas op donderdag 20 juni. Hoe dan ook, van echt vakantieweer is nog geen sprake.