AS Media

Weer aanslag met vuurwerk op Marokkaans theehuis in Aaltje Bakstraat

Er is in de nacht van woensdag op donderdag opnieuw schade ontstaan bij een Marokkaans theehuis in de Aaltje Bakstraat, nadat er rond 04u00 een vuurwerk-explosief afging. Dinsdag op woensdagnacht werd er ook al een stuk vuurwerk naar binnen gegooid. Dit nadat eerst met een steen de ruit was ingegooid.

brand steen ruit marokkaans theehuis aaltje bakstraat as media.jpg

Tweede nacht op rij

Voor de tweede nacht op rij is er een explosie geweest bij een Marokkaans theehuis in de Aaltje Bakstraat.

Woensdag op donderdagnacht iets na 4u00 is er een explosief afgegaan. Een harde knal en hierop glasgerinkel was te horen in de Goudse straat. De straat lag bezaaid met glas. De brandweer kwam ter plaatse om een controle op mogelijk brand uit te voeren.

Dinsdag op woensdagnacht sneuvelde er ook al een ruit van hetzelfde pand, nadat deze werd ingegooid en een stuk vuurwerk naar binnen werd gegooid.

De straat is nu weer afgezet en de politie doet ter plaatse onderzoek.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.